Протестът на синдикалните организации на КТ Подкрепа и КНСБ ще

...
Протестът на синдикалните организации на КТ Подкрепа и КНСБ ще
Коментари Харесай

Протестът на синдикатите ще е до края на ноември

Протестът на синдикалните организации на КТ Подкрепа и КНСБ ще се организира до края на ноември, точната дата ще дефинират Пламен Димитров и Димитър Манолов според от това по кое време ще бъде планувано разискването на бюджета в парламентарните комисии. Това съобщи Тодор Капитанов, ръководител на пНационалния протестен комитет на КНСБ,  по Канал 3. Той съобщи, че през днешния ден следобяд двата синдиката са образували общ протестен комитет и са подали в Столична община съобщение за провеждането на демонстрацията.

Капитанов сподели, че още не е ясно дали митингите ще са единствено един ден. Те ще се проведат без значение, че министър председателят разгласи, че няма да се входират измененията за болничните.  Научихме за това решение на министър ръководителя по време на събранието на двата протестни комитети,  разкри Капитанов. Нямаме никаква гаранция, че Борисов или някой от съдружните му партняори няма да повдигне тази тематика отначало, сподели той.

Нямаше нито един от двете организации, който да беше запазен по отношение на провеждането на митинга, увери Капитанов. На срещата участвали учители, служители на реда, транспортни служащи, железничари, пожарникари. Всички те упорстват от нашите водачи да създадат митинга, съобщи синдикалистът.

Продължаваме да чакаме лидерската среща с Борисов, както и незабавно привикване на Тристранката за наболелия проблем, съобщи Капитанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР