Простреляният данъчен остава в тежко състояние. От Военномедицинска академия съобщават,

...
Простреляният данъчен остава в тежко състояние. От Военномедицинска академия съобщават,
Коментари Харесай

Простреляният данъчен остава в тежко състояние

Простреляният данъчен остава в тежко положение. От Военномедицинска академия оповестяват, че 43-годишният Иво Стаменов е претърпял втора интервенция. Направени са и голям брой преливания на кръв и плазма. Той е претърпял и тежка медикаментозна поддръжка на виталните функционалности.

 Простреляният данъчен е в сериозно положение
Простреляният данъчен е в сериозно положение

Има действителна заплаха за живота му

Пациентът остава в тежко положение с заплаха за живота.

Мъжът има провали в д есния бял дроб и огромните кръвоносни съдове в региона. Вчера на данъчния са прелети 16 сака кръв и още толкоз плазма, само че все пак той остана в хеморагичен потрес.

Припомняме, през вчерашния ден сутринта към 8 и 40 в столицата данъчен чиновник беше прострелян в колата си. Инцидентът стана в региона на ул. " Дунав " към Столична община и Национална агенция за приходите. Прострелян е евентуално с револвер. Мъжът е бил опериран в болничното заведение.

 Простреляха три пъти 43-годишен данъчен в София Обновена
Простреляха три пъти 43-годишен данъчен в София

Нападението над началника на отдел Фискален надзор в Национална агенция за приходите е станало на централната столична улица " Дунав "

Иво Стаменов е някогашен полицейски чиновник, а все още е шеф на отдел Фискален надзор. Той е уцелен с два патрона, които минали през предното стъкло на автомобила . Той е причакан на дребна уличка, където колата му се движела с ниска скорост. Стрелбата е станала в миг на придвижване на автомобила.

 Снимка 329577
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР