Служители на частна фирма в Бургас алармираха на брифинг за

...
Служители на частна фирма в Бургас алармираха на брифинг за
Коментари Харесай

Алармират за полицейско насилие при акцията срещу контрабандата на горива в Бургас

Служители на частна компания в Бургас сигнализираха на брифинг за упражнено полицейско принуждение по време на на Министерство на вътрешните работи, Агенция " Митници " и Национална агенция за приходите под управлението на прокуратурата против контрабандата на горива, заяви БГНЕС.

От компанията упорстват за видеонаблюцение по време на полицейските арести.

Спецоперацията е извършена по сигнал за настоящ канал за контрабанда на горива и за предпазване на акцизни артикули в изключително огромни размери без позволение. Образувано е досъдебно произвеждане. Иззети са голям брой материални доказателства. Извършените дейности са докладвани за утвърждение в Окръжния съд в Бургас. Процесуално-следствените дейности не престават. Няколко души са били арестувани за период до 24 часа.
 Шест институции влязоха в данъчните хранилища на
Шест институции влязоха в данъчните хранилища на " Лукойл "

Прави се цялостна инвентаризация преди продажбата

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Бургас декларират, че няма постъпили сигнали за полицейско принуждение, само че все пак е разпоредено да бъде осъществена вътрешна инспекция .

В позиция на ОДМВР се споделя: " Към момента в Министерство на вътрешните работи - Бургас публично не е постъпил сигнал за полицейско принуждение по отношение на арестувани лица. Въпреки това, на база изявления в някои медии, със заповед на Директора на ОДМВР - Бургас старши комисар Емил Павлов е разпоредена вътрешна инспекция по изнесените в медиите данни. В случай на открити нарушавания или превишаване на полицейските пълномощия чиновниците ще бъдат глобени дисциплинарно. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР