Прословутият футболист на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд беше освободен под

...
Прословутият футболист на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд беше освободен под
Коментари Харесай

Мейсън Грийнууд напусна ареста под гаранция

Прословутият футболист на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд беше освободен под гаранция, съобщи “Би Би Си ”. Преди четири дни той беше арестуван по обвиняване, че е нарушил изискванията на мярката си, с която преди време беше пуснат на независимост под гаранция, до момента в който против него тече дело. Нападателят в упрекнат в опит за обезчестяване, нанасяне на телесни повреди и контролиращо и принуждаващо държание. Обект на всички тези дейности футболиста е някогашната му другарка.

Предполага се, че хипотетичните действия са били осъществени в интервала сред 1 декември 2018-а и 15 октомври 2022-а.

Делото против него продължава, а преди дни той се яви за следващо чуване.

Според настоящето изискване за стартирането му под гаранция Грийнууд се задължава да не влиза в контакт със очевидци, включително и с някогашната си другарка, както и да живее в дома си в манчестърския регион Боудън.

Нападателят на Манчестър Юнайтед бе арестуват през януари, след което прекара три дни в ареста преди да бъде освободен под гаранция. Оттогава нападателят чака да научи своята орис. Той бе отхвърлен от “червените дяволи ” от тренировки, както и също по този начин му е неразрешено да посещава клубната база. Независимо от това клубът продължава да изплаща заплатата му в размер на 75 хиляди паунда на седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР