Промяната“ си присвоиха и безплатните градини, и семейното подоходно облагане,

...
Промяната“ си присвоиха и безплатните градини, и семейното подоходно облагане,
Коментари Харесай

Джамбазки: „Промяната“ си присвоиха безплатните градини, които ВМРО въведе

„ Промяната “ си присвоиха и безплатните градини, и фамилното подоходно облагане, което ние от Вътрешна македонска революционна организация въведохме в 44-тото Народно събрание “. Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки. Карлос Контрера го добави, че този модел на ръководство е освен граблив, само че към този момент обрече българите на апетит и бедност.

С тези думи съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и ръководителят на групата общински съветници в Столичния общински съвет Карлос Контрера откриха срещата на претендентите за народни представители в София.

На огромния християнски празник, в който се празнува паметта на Св. София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов, Вътрешна македонска революционна организация събра претендентите си за трите столични изборни региони в кино „ Македония “ на ул. „ Пиротска “.

„ Вече приказваме за оцеляване. Българските семейства са обезкървени. Неадекватната икономическа политика докара до колапс на дребните и междинни бизнесмени. Този ляв демократизъм не предложи нищо, също така което следва – хиляди хора без работа, без приходи и без хоризонт. Явно това е била концепцията – да няма бъдеще, да няма вяра, че може да реализираме нещо по-добро “, сподели Контрера.

„ Народът ни е разлъчен. Той е на части. Ние би трябвало да го обединим. Имаме построени хрумвания, имаме общи дела. Нямаме потребност от месии от Канада и Америка. Ние имаме потребност да разчитаме на себе си като народ “, сподели на собствен ред основният секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов.

„ Изгодно е на политическите партии обществото съзнателно и изкуствено да се разделя на евроатлантици и русофили. Всичко това, което ни залива е една огромна машинация. Имало демократична и недемократична газ. Те ни изясняват, че би трябвало да вървим голи, боси, немити, само че да отстояваме демокрацията. И кои са тези хора? Европа е в рецесия. На нас ни е значимо българинът да е сит, облечен, изкъпан и на топло. Не ни интересуват тези оттатък Океана и техните марионетки в Брюксел и България. Един политик би трябвало да се грижи за народа си и за страната си “, акцентира и Красимир Каракачанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР