Промяна на потребителските навици в условията на извънредно положение отчита

...
Промяна на потребителските навици в условията на извънредно положение отчита
Коментари Харесай

Енерго-Про регистрира ръст от 17% на безкасовите плащания

 Промяна на потребителските привички в изискванията на изключително състояние регистрира ЕНЕРГО-ПРО. Много клиенти избират да си останат у дома и да употребяват цифровите канали за връзка с сдружението. Със 17% са се нараснали заплащанията онлайн или по банков път за последните пет седмици в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Ръст има и при услугите, осъществени посредством телефонния център на компанията. Само за месец март 2020 година обслужените през този канал клиенти са с 18% повече.

Поставяйки като първокачествен приоритет здравето и сигурността на своите клиенти и чиновници, компанията насочи нееднократен зов за ограничение на визитите в потребителските центрове до неотложните такива, като прикани за прилагане на онлайн каналите за възнаграждение на сметките за електрическа сила и заявяване на услуги. Резултатът е понижение с близо 40% на визитите в центровете за обслужване на ЕНЕРГО-ПРО и растеж от над 5% при заявяването на услуги онлайн. С цел отбягване на събирането на доста хора на едно място, което постоянно се случва във Варна, сдружението приканва клиентите, при нужда от посещаване на Център за обслужване, да употребяват и този, намиращ се на партера на кула Г във Варна Тауърс, бул. Владислав Варненчик 258. Центърът дава удобството на клиентите да паркират гратис до 2 часа на равнище -1 в административната постройка. Остават разполагаем и центровете за обслужване на клиенти във Варна на ул. Оборище 13А и ул. Девня 2.

Поради сложната икономическа обстановка, в поддръжка на потребителите на електрическа енергия с финансови усложнения, за интервала на изключителното състояние ЕНЕРГО-ПРО е почело молбите за разсрочено погасяване на отговорности на кандидатствалите битови и икономически клиенти, които дават отговор на критериите за разсрочване. Компанията припомня на всички свои клиенти значимостта от поемането на отговорно държание в изискванията на рецесия. С цел гарантиране на стабилността на електроенергийната система компанията приканва за постоянно възнаграждение на месечните отговорности, като планува оптимално облекчителни съглашения за разсрочване на заплащанията за финансово най-затруднените.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР