Промените за вас вече са започнали, дори да не го

...
Промените за вас вече са започнали, дори да не го
Коментари Харесай

Животът на тези три зодии се променя като с магическа пръчица от утре

Промените за вас към този момент са почнали, даже да не го усещате още. Периодът до края на годината ви носи същински шанс и напредък. Сега е моментът да сбъднете и най-съкровените си фантазии. Хармония ще цари в душите ви, ще бъдете просто недосегаеми, сияещи, самата Вселена ще ви защищават от зли очи.

Телец

Започвате интервал на напредък. Вземате значими решения и най-важното - ще съумеете да ги реализирате. Можете да бъдете уверени в светлото бъдеще. Звездите ще ви подарят доста позитивни страсти и приятни моменти. Ако започнете да носите отговорност за вашите дейности и думи, то скоро ще се убедите, че всяко ваше предпочитание ще се сбъдва в доста къс период. Просто бъдете положителни, вярвайте в себе си и най-важното - бъдете себе си.


Лъв

След 17 ноември навлизате в нов интервал от живота си. Ще съумеете да решите всичките си проблеми. И макар че в последно време сте все изтощени, в този момент ви следва идно положително бъдеще. Ще печелите - във всичко и от всичко. Почти без старания. Забравете за войните, пререканията и сраженията с някогашни, сегашни и бъдещи... В фамилията ви най-сетне ще настъпят мир и покой. А празнотата в душата, която сте усещали в последно време, ще изчезне.

Скорпион

Е, не сте се трансформирали в оптимист, само че въпреки всичко - смяната е в действителност впечатляваща.

Не губете вяра - след 17 ноември ще откриете човек, който ще бъде доста покрай вас и вашите хрумвания за живота. Опитайте се да пренаредите матрицата. Колкото по-позитивно гледате на нещата от живота, толкоз по-добре за вас.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР