Промените в закона за КПКОНПИ ще бъдат внесени през април,

...
Промените в закона за КПКОНПИ ще бъдат внесени през април,
Коментари Харесай

Бачийски: До 10 дни ще имаме предложение за разделяне на КПКОНПИ

" Промените в закона за КПКОНПИ ще бъдат импортирани през април, само че може да бъдат разграничени на две, защото има незабавни промени, както и такива, изискващи време. Борбата с корупцията е незабавна. До 10 дни ще имаме окончателния вид на предлагането за делене на КПКОНПИ ". Това съобщи за " Офанзива " по NOVA NEWS Константин Бачийски, народен представител от " Продължаваме Промяната " и водач на партията " Средна европейска класа ".

Службите за първи път желаят да си свършат добре работата и да работят в интерес на страната. Национална агенция за приходите сподели, че 38 лица по висши държавни позиции нямат недекларирано имущество, само че аз се колебая в желанието и метода на осъществяването на инспекциите. Те са направени през 2019 и 2020 година Притеснявам се дали Национална агенция за приходите е направила извинителни бележки на въпросните хора.

По думите му КПКОНПИ е направила повече хора светци, в сравнение с БПЦ. " Вероятно лицата, за които има информация е по-голяма от постъпилата в Национална агенция за приходите. Данните са постъпвали на части от прокуратурата. Важно е да се знае за кои лица има настоящи инспекции ", акцентира Бачийски. И добави, че шефът на ДАНС и прокуратурата ще бъдат извикани, с цел да се откри истината.

Относно военната помощ за Украйна Бачийски означи, че България няма благоприятни условия да даде такава, защото ние самите се нуждаем от военна помощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР