Пролетта е сезонът на променливото време. Имаме хладни, облачни дни

...
Пролетта е сезонът на променливото време. Имаме хладни, облачни дни
Коментари Харесай

Как да подготвим гардероба си за пролетта

Пролетта е сезонът на изменчивото време. Имаме хладни, облачни дни и слънчеви, топли такива. Температурата също варира през целия ден. Хладна заран може елементарно да се трансформира в парещ ден.

Какво би трябвало да носим през това време, с цел да се усещаме удобно? Вече няма потребност от дебели зимни облекла, само че има сутрини, в които те ни липсват. Реорганизирайки дрешника си, ще ни бъде доста по-лесно да изберем подобаващите облекла, даже когато бързаме.

Ето какво можете да извършите:

    ✓ Откажете се от дебелите зимни облекла. Почистете ги и ги съхранявайте на уместно място.
    ✓ Запазете единствено няколко тънки пуловера, рокли и поли. В хладните дни те могат да се носят с пролетно яке или палто.
    ✓ Пригответе облекла, които можете елементарно да обличате на пластове и да носите.
    ✓ Приберете зимните обувки и ботуши с подплата. Заменете ги с обувки, ботуши без подплата и дамски чанти от Fashion Days, подобаващи за пролетта.
    ✓ Ако отделяте време за тази активност, прегледайте и пролетните си облекла. Подгответе и тях, защото преходът към пролетно-летния сезон може да бъде бърз. Ако не разполагате с задоволително място, с цел да съхраните всички пролетни и летни облекла в дрешника, краткотрайно изберете единствено тези облекла, които
можете да носите и през двата сезона.
    ✓ Когато подреждате пролетните си облекла, прегледайте и дрешника си, с цел да видите дали имате потребност от нов чифт сандали за идващия сезон.
    ✓ Преди да приберете зимните облекла, изхвърлете развалените или тези, които въобще не сте носили през този сезон. Няма смисъл да заемате място с ненужни движимости.

    ✓ Подредете движимостите в дрешника по категории. Ако всичките ви рокли са на едно и също място, по-лесно ще намерите обичаната си в забързана заран.
    ✓ Ако сте съхранявали облеклата си във вакуумни торби или кутии, не ги връщайте назад в дрешника, преди да ги освежите.
    ✓ Подгответе облеклата и аксесоарите си за дъжд. Пролетта е време за носене на гумени ботуши, чадъри в ярки цветове и дъждобрани. Дръжте няколко чадъра наоколо до изхода. В дъждовна заран всички членове на фамилията ще се радват да имат чадър на разположение. Можете да ги съхранявате в специфична подложка за чадъри, с цел да наподобяват спретнато.
    ✓ Считайте тази активност за начало на пролетното разчистване. Докато сортирате и складирате нещата, прахосмукирайте и почистете съответните пространства. Използвайте специфични освежители за предпазване и ободряване на дрешници. Те ще държат молците настрани и ще придадат на облеклата ви прелестен мирис.

След като приключите с тази активност, ще ви бъде доста по-лесно да създавате тоалетите си и ще знаете какво тъкмо да купите, когато видите идващите предложения за дамски облекла от Fashion Days.

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР