ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение.

...
ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение.
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Няма да се срещам с тях

ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за утвърждение. Денков насърчава Кирил да чупи бутилки. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който през днешния ден е на посещаване в село Рупите, с цел да съди дръвчета с младежи от ГЕРБ. И добави: " Съжалявам, че хората толкоз бързо горят като лица - нито Денков, нито Петков, нито Василев могат да се върнат на постовете си. След тези неистини, повече няма да се срещна с тях като персони. Търсете си сътрудници. Видяхме какви сътрудници си откриха, смъкнаха Росен Желязков, натриха ни носа. Но на нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях ".

 

" Добре, че Денков не стана министър на образованието. Защото един учител, учен, академични учител да насърчава да се чупят бутилки. Този човек през вчерашния ден ни връща във времето на пердах с пръчки на възпитаници. За какви договаряния приказваме. Никога Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мене ме е позор от този случай, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Видяхте разликите сред ГЕРБ и всички останали ", изясни Борисов и посочи, че и в този момент работи с Движение за права и свободи, тъй като е демократична партия. 

" Когато ставаше въпрос за оръжието за Украйна, работихме с тях. Аз оставям за всички врата. Нормално ли е да се насърчава Кирил да чупи бутилки. Самият Петков споделяше пред медиите, че " някакъв Борисов не ми подвига телефона ". Редовното ръководство идва след постоянни избори ", изясни Борисов.

" Това, което ви оставих - тунелът и мостът, новото е единствено дупки ", изясни той за пътя от София до местността Рупите. И добави: " Сега тематиката за диалози въобще не е тази. Сега щяхме да сме минали Симитли с новия път. Пътят къде е? Много ме е гняв. Загубено време, само че и парите ги няма. Обяснявам какво сме изгубили 4 година "

" Вие ме стартирате с тази полша дума " сглобка ". Нека стартираме с нещо празнично ", отговори на политически въпрос Борисов, само че изясни:

" Хората могат да ни кажат какъв да е отговорника на тази стратегия. Дали да сме дружно, дали да има коалиция, дали да има служебно или постоянно държавно управление. Кой министър, кой министър председател е на Петков? Какви регулатори? Всяко тяхно изявление им връща топката като бумеранг. От четвърта година ГЕРБ ги няма на никое място ".

" Аз съм европейски политик. Толкова години постоянно съм целял България да е добре показана и не желая да я връщам в мутренските години, когато избирахме единствено най-якия ", сподели Борисов.

По думите му хората могат да кажат какъв да е отговорникът на страната. " Дали да сме дружно, дали да има коалиция, дали да има служебно или постоянно държавно управление ", разясни той.

И продължи: " Как избраха шефа на Българска народна банка Банка? Аз заложих на експерт. Какво направиха Политическа партия и Демократична България? Гледах ги и се чудех по какъв начин се схващат тези хора. Помните ли историята с КЕВР. Те пробваха да сменят регулаторите. Но нямат хора, нямат гората зад мене. Ние можем да управляваме с всеки, който има правила. Те са по групи и ме объркват. Единия ден Киро, на другия Христо, след това - Лена. И аз единствено би трябвало да давам отговор. След изборите има разновидности според от това по какъв начин ни подредят хората ".

Той се обърна към ППДБ да не вършат старания да му слагат условия. И ги прати да си търсят за сътрудници " Възраждане ".

 

 

 

 

 

" Парите ги няма, всичко е в заеми, кадровият евентуалният потенция е размазан. Нямаме към този момент хора с интегритет, които да могат да договарят и да оферират най-хубавите ", сподели Борисов. 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР