Пролетен подарък за жителите на Велико Търново подготвиха кандидат-депутатите от

...
Пролетен подарък за жителите на Велико Търново подготвиха кандидат-депутатите от
Коментари Харесай

БСП с пролетни подаръци за жителите на Велико Търново по случай празника


Пролетен подарък за жителите на Велико Търново приготвиха кандидат-депутатите от “БСП за България” по случай празника на града.

Ден след настъпването на астрономическата пролет хиляди великотърновци получиха семена от полски цветя в специфични пликчета от рециклирана хартия. “На 04.04: Посей семената на смяната, с цел да пожънеш успех” написа върху пролетното пакетче. И още: “Всяко засадено цвете дава късмет на пчелите. Изчезнат ли те, изчезваме и ние!”

Въпреки мартенския сняг млади симпатизанти на Българска социалистическа партия обиколиха града, с цел да доближат семената на смяната до повече хора.

“Още Алберт Айнщайн е предизвестил, че без пчелите Земята може да оцелее най-вече 4 години. Страшното е, че доста учени работят върху решаването на този проблем, само че пчелите не престават да изчезват. С този дребен жест желаеме да накараме няколко хиляди поданици на Великотърновска област да дадат своя принос за опазване на пчелите - те имат потребност от нашите цветя. Затова: Засейте семената на промяната”, прикани лидерът на листата на “БСП за България” Явор Божанков.

В първите часове на празника депутати от листата на “БСП за България” сервираха цветя пред паметника " Асеневци " във Велико Търново. “Нека помним славната си история, борбата при Клокотница, дала началото на празника на нашия популярен град! Честит празник, великотърновци! Най-доброто следва!”, сподели ръководителят на Общинската организация на Българска социалистическа партия и пети в листата за парламентарните избори Михаил Михалев.

В идващите дни пролетните дарове ще продължат и семената на смяната ще доближат и до други обитаеми места в региона.

Гласувайте с номер 4 на 4.04, с цел да има природа, която да оставим на децата си!

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР