Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов бе освободен от клуба

...
Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов бе освободен от клуба
Коментари Харесай

Караславов е истински ботевист! Ботев направи огромна грешка с неговото освобождаване

Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов бе освободен от клуба през вчерашния ден, а това е може би най-голямата неточност на настоящето управление.

Бившият защитник на " канарчетата " е един от хората, които най-вече милеят за родния си клуб и бе част от тима освен в хубавите моменти, само че и в тежките.

Той е харесван от много огромна част от почитателите на отбора и сигурно неговото освобождение ще настрои част от последователите в допълнение против шефовете. 

Караславов е човек с доста съществени контакти в българския и европейски футбол, като не би трябвало да се не помни обстоятелството, че е играл в Германия на високо равнище.

Незаслужено е тъкмо в този миг Ботев да се разделя с същински ботевисти като него! 

Отборът се намира в цялостен шамок и през вчерашния ден напълно резонно строителят на " Колежа " Илиян Филипов изиска от руснака Антон Зингаревич да опрости задълженията към себе си и да върне акциите против символичната сума от 1 лев, както бил заречен преди.

Истината е, че сега Ботев има потребност от смяна и нещо в действителност хубаво. Видно е, че под управлението на Зингаревич нещата не се получават и се вижда началото на това мъчително ръководство, в случай че нещата не се поправят напълно скоро. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР