В предаването Лице в лице по бТВ Петър Петров, каза

...
В предаването Лице в лице по бТВ Петър Петров, каза
Коментари Харесай

Петър Петров: След изборите ролята на „Възраждане“ ще е на първа политическа сила

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Петър Петров, сподели че след изборите ролята на „ Възраждане " ще е на първа политическа мощ, за това работим към този момент близо 10 години и това е ролята, която приляга на „ Възраждане ".

На въпроса кой проблем хората в страната дефинират като №1 то й отговори: „ Беззаконието във всичките му форми ".

Относно промяната в системата на правораздаването Петров сподели, че неговата партия е показала своите предложение под формата на законопроекти, импортирани в 49-ото Народно заседание.

„ В 49-ия парламент Наказателният кодекс, Наказателно-процесуалния кодекс и Законът за правосъдната власт бяха променяни 7 пъти, само че нито един от признатите законопроекти не визираше съответна битка с корупцията ", разгласи депутатът от „ Възраждане ".

По думите му неговата партия е предложила промени, които ще доведат до действителна битка с битовата и престъпната престъпност и с финансовите измами, които ощетяват бюджета на страната.

„ Знаете ли какво одобри Народното събрание вместо това - битка с менте маратонките, понижаване на глобите при клюка и засегнатост посредством средствата за всеобща информация и всякакви екстравагантни оферти, които нямат нищо общо с потребността от правдивост на българските жители ", разгласи още Петър Петров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР