Прокуратурата започна разследване срещу Йордан Петков, известен като Данчо Катаджията,

...
Прокуратурата започна разследване срещу Йордан Петков, известен като Данчо Катаджията,
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за ловешкия катаджия, който трупа пачки и живее като бей

Прокуратурата стартира следствие против Йордан Петков, прочут като Данчо Катаджията, оповестява Нова телевизия. Както БЛИЦ писа р азследване демонстрира по какъв начин полицейски чиновник от град Ловеч има парцели и коли за стотици хиляди левове. Собственик е и на язовир, а в това време хората описват, че се държи като локален дерибей.

Йордан Петков е притежател на завод за произвеждане на железни произведения в Ловеч и къщата над него. Имотът е добит посредством покупко-продажба на търг от арбитър реализатор. А предходният притежател е подал тъжба до Министерство на вътрешните работи, тъй като съгласно него цехът е платен на безценица.

В четвъртък бяха осъществени претърсвания, при които са открити доказателства по досъдебно произвеждане. Мъжът не се е тормозил от инспекциите на „ Вътрешна сигурност”. Той даже е снимал с телефон обиска на дома му и го е изпратил на свои другари.

Преди година Йордан Петков още веднъж нашумя вмедиите. Тогава негов сътрудник Иван Иванов снима по какъв начин Петков се пробва да смъкна номерата на автомобил на гражданин на Луковит.

В обществените мрежи върви и различен клип, който също възмути хората. От фрагментите ясно се вижда по какъв начин малко преди митрополит Гавраил да хвърли кръста в реката на Йордановден, Петков хвърля камък.

Въпреки постъпките си, Йордан Петков е добър служител на реда. Няколко пъти е награждаван в надпреварата „ Пътен служител на реда на годината”. Стана ясно обаче, че мъжът е подал молба за овакантяване.

Йордан Петков е разследван от Министерство на вътрешните работи за няколко закононарушения: укриване на приходи и контрабанда на цигари, насила и търговия с въздействие, пране на пари и данъчни закононарушения. Предстои да разберем дали ще му бъде повдигнато обвиняване.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР