Прокуратурата ще поиска отново прокурорският син Васил Михайлов да бъде

...
Прокуратурата ще поиска отново прокурорският син Васил Михайлов да бъде
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник с обвинение за побой и 4 закани за убийство срещу приятелката си

Прокуратурата ще изиска още веднъж прокурорският наследник Васил Михайлов да бъде арестуван. Причина за това е ново обвиняване за 4 закани за ликвидиране и нанесен побой над приятелката си. След отказ на всички прокурори в Перник изпълняващият длъжността Борислав Сарафов разпореди следствието да се поеме от Софийската районна прокуратура. А денят в Перник стартира с претърсвания. В дома на Михайлов беше осъществен обиск. Екипът ни беше позволен в къщата по време на инспекцията, а Михайлов ни изясни, че не е удрял или заплашвал момичето, съобщи.

„ Това е едно от нещата, които аз не търпя изобщо - принуждение и закани на дами. За хората, които ме обичат, почитат и са до мен и които са ме изчакали от пандиза, върша всичко да се усещат добре и да им е по-прекрасен животът. Има персонално отношение към мен и прави всичко допустимо да ме тикне още веднъж зад решетките ”, съобщи той.Софийската районна прокуратура има намерение да направи тъкмо това - ще изиска още веднъж задържането на Михайлов. Основание ще бъде новото следствие за заканите. Още на 28 октомври Михайлов пребил другарка си, описват от обвиняването.„ Заканите са отправени по друг метод, като става въпрос за персонално отправяне на закани, отправяне на закани по телефона. Едното позвъняване даже е било, до момента в който Михайлов е бил с марка „ задържане под стража ”, сподели наблюдаващият прокурор Георги Иванов.

Обаждането от ареста, съгласно наши източници от следствието, е направено през декември. През юни момичето още веднъж получило опасност, а през юли Михайлов й посочил с жест, че ще бъде убита.„ Това момиче стартира да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато бях в пандиза. Тя в действителност ме е отбила от съзнанието си. Не съм й звънял, тъй като аз съм подобен човек, че когато схвана, че някой ме е предал, изобщо не се занимавам с него ”, разяснява Михайлов.Сред движимостите, които бяха конфискувани през днешния ден, са мобилни телефони и муниции. Къщата в действителност е на чичото на Васил Михайлов, който се споделя по същия метод. Според роднината на обвинявания в акцията през днешния ден има пропуски, тъй като в правосъдния акт е записано, че обискът може да се случи през октомври 2022 година, месец преди да бъде осъществено първото от хипотетичните закононарушения.

„ Явно Прокуратурата има някакви окултни качества от преди 1 година да знае, че ще се прави някакво закононарушение тук, само че това очевидно е за компрометиране на моя племенник, тъй като единствено след седмица той има дело ”, сподели чичото на Васил Михайлов.Наблюдаващият прокурор Георги Иванов отхвърли да разяснява дали е правилно, че в правосъдния акт, с който е с позволено претърсването, датата е октомври 2022 година.„ Към сегашния миг няма да разясня сходни изказвания, допускам ги е направил някой непосредствен на господин Михайлов ", съобщи той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР