Прокуратурата разкри нови подробности около убийството, извършено от 19 годишно

...
Прокуратурата разкри нови подробности около убийството, извършено от 19 годишно
Коментари Харесай

Подробности за случая с 19-годишната, мушкала до смърт възрастния си любовник

Прокуратурата разкри нови детайлности към убийството, осъществено от 19 годишно момиче. Преди дни стана ясно, че са осъществени две закононарушения с съдбовен край през уикенда в София, като едно от тях е на девойката.

На 14.09.2021 година, по искане на Софийска градска прокуратура съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на С.Р., привлечена в качеството на обвинена за осъществено от нея закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс.

Разследването по формираното досъдебно произвеждане стартира след подаден сигнал за ликвидиране на мъж. От събраните доказателства е открито, че на 11.09.2021 година, в жилище на ул. „ Академична “ в столичния регион „ Връбница “, бил погубен Д.П. (на 45 години). На потърпевшия били породени голям брой прободни рани в региона на гърба, ръцете и краката.

Подалата сигнал за закононарушението жена пред чиновниците на реда разказала, че 19-годишна нейна съседка потърсила помощ, защото приятелят ѝ е потърпевш.

Извършителят на незаконното действие е бил открит и арестуван – 19-годишната С.Р.

Към сегашния миг е осъществен оглед на местопроизшествието, конфискувани са движимости и предмети от голяма важност за откриване на обективната истина. Обвиняемата е освидетелствана. Разпитани са очевидци. Жертвата и причинителят на закононарушението са с престъпни регистрации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР