Прокуратурата няма нито едно доказателство за шпионаж в полза на

...
Прокуратурата няма нито едно доказателство за шпионаж в полза на
Коментари Харесай

Обвиненият в шпионаж Малинов: Нямат едно доказателство срещу мен

Прокуратурата няма нито едно доказателство за шпионаж в интерес на Русия. Това съобщи Николай Малинов,. Малинов, който сега е в Москва, изясни, че няма по какъв начин да е издавал секретна информация, тъй като не е имал достъп до такава.

Според проверяващите той се е сложил в услуга на две съветски организации – " Двуглав орел " и " Институт за стратегически проучвания ".

" Щом ще играем на карти, добре. Ще забележим на какво ще заложат. Всичко, което имат, са едни голи обвинявания, без нито един факт. Аз в никакъв случай през живота си не съм имал достъп до секретна информация, с цел да мога да я получа отнякъде и някому да я предам. Моите позиции постоянно са били обществени. Пред всички медии, откакто излязох от пандиза, заявих, че ще продължа да върша това, което върша. И съм безапелационен, че то е вярно за България ", сподели Малинов пред Нова телевизия.

Той бе задържан при прокурорска акция на 9 септември 2019 година След това проверяващите демонстрираха да придобие въздействие у нас посредством закупуването на основни компании ( " Виваком) и би трябвало да бъдат основани проруска партия и медийни канали за разпространяване на послания.

Малко след ареста му Малинов бе пуснат да пътува до Москва, където персонално Владимир Путин му връчи медал. Заради това решение съдията от профилирания съд.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР