ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗПИТА МИНИСТЪР НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА!Сигнал до главния прокурор Иван

...
ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗПИТА МИНИСТЪР НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА!Сигнал до главния прокурор Иван
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Няма да позволим лакеите на олигарха Прокопиев да правят гнусни инсинуации по адрес на ДПС

ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗПИТА МИНИСТЪР НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА!

Сигнал до основния прокурор Иван Гешев по отношение на изказване на правосъдния министър Надежда Йорданова в предаването „ Лице в лице ” на bTV подава Движение за права и свободи. Това е допълнение към сигнала за чудовищната скица с така наречен „ златни паспорти ”, изпратен в прокуратурата предходната седмица от зам.-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид. В него става въпрос за над 120 случая на придобиване на капиталово българско поданство от китайци и руснаци.

Вчера в предаването „ Лице в лице “ по bTV министър Йорданова направи изказване, че адвокатски адвокатски фирми, близки до Движение за права и свободи, са имали присъединяване при придобиване на българско поданство, така наречен „ златни паспорти “. Категорично заявяваме, че Движение за права и свободи няма каквато и да било връзка с така наречен „ златни паспорти “. Нито има адвокатска адвокатска фирма, която се занимава с придобиване на българско поданство по реда на „ златните паспорти “, отсече Хамид Хамид.

Настояваме прокуратурата да разпита министър Йорданова, тъй като очевидно тя има информация, която е от голяма важност по инспекцията със „ златните паспорти “. Нека министър Йорданова бъде по този начин добра да даде тази информация на проверяващите органи за цялостно разяснение на картината, прикани националният представител от Движение за права и свободи.

Но, в случай че това е опит за отклонение на публичното мнение от отхвърлянето на законопроекта на Движението за права и свободи за цялостна инспекция на всеки един „ златен паспорт “, публикуван през годините, то този номер няма да мине. Ние ще продължим да настояваме за цялостна инспекция на всеки обособен случай, безапелационен бе Хамид Хамид.

Управляващите настойчиво бягат от тази инспекция и подават в публичнто пространство всевъзможни сходни димки. Няма да позволим лакеите на олигарха Прокопиев да отклоняват публичното мнение и да вършат гнусни инсунации по адрес Движението за права и свободи. Затова още веднъж подаваме сигнал до основния прокурор и молим госпожа Йорданова да даде всякаква информация, която има на проверяващите органи, сподели Хамид.

Явно става процедура на ръководещите да боравят  единствено и единствено с медийни внушения, безапелационен бе и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР