От 9 май до 10 юни 2024 г. в Министерството

...
От 9 май до 10 юни 2024 г. в Министерството
Коментари Харесай

МВР пусна телефонна линия за сигнали за изборни нарушения

От 9 май до 10 юни 2024 година в Министерството на вътрешните работи ще действа непрекъснато открита линия - телефон 02 90 112 98 и имейл [email protected] - за сигнали за нарушавания или възможни закононарушения, съотносими към отговорностите на Министерство на вътрешните работи в изборния развой.

Това оповестяват от вътрешното ведомство.

Осигурената спомагателна опция е част от подхванатите от Министерство на вътрешните работи ограничения за дейно противопоставяне на закононарушения срещу политическите права на жителите, обезпечаването на сигурността и публичния ред при провеждането на изборите за народни представители и за членове на Европейския парламент от Република България, пишат още оттова.

Както е известно, след известна " ледена ера " по времето на вътрешните министри Бойко Рашков и Иван Демерджиев преди време, Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и ДАНС още веднъж образуваха взаимно звено преди идните избори.

То се управлява от Елена Каракашева, зам.главен прокурор, а вземат участие обвинители от Върховна прокуратура (ВП), и.ф. основен секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев, шефът на ГДНП-МВР  – основен комисар Атанас Илков, заместител ръководител на ДАНС и други
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР