Производителите на автомобили Subaru и Toyota ще направят корекции в

...
Производителите на автомобили Subaru и Toyota ще направят корекции в
Коментари Харесай

Subaru и Toyota спират своите фабрики

Производителите на коли Subaru и Toyota ще създадат корекции в работния график на своите заводи в Япония. В случая, касаещ марката Subaru, производството ще бъде краткотрайно спряно във всички японски фабрики за 4 работни дни, считано от вторник, 7 септември. Що се отнася до Toyota, тя ще би трябвало да затвори вратите на 15 домашни завода през септември: вследствие на такава мярка марката ще създаде 140 хиляди автомобила по -малко от плануваното.

От 7 септември до 10 септември в това число, Subaru ще спре конвейера на фабриката си в префектура Гунма, която сглобява разнообразни транспортни средства, и фабрика в Оизуми, където се създават мотори и трансмисии. Все още няма информация дали това решение ще засегне предприятия в други страни.

По-рано тази година Toyota съумя да резервира нормалните си темпове на произвеждане макар дефицита на електроника, който засегна автомобилната промишленост. Всичко с помощта на огромните размери аварийни елементи, които марката стартира да складира след повредата в атомната електроцентрала във Фукушима преди 10 години.

Сега обаче марката Toyota разгласи дефицит на съставни елементи и 40% понижение на световната си индустриална цел. В допълнение към недостига, роля изигра и увеличението на броя на случаите на ковид в Югоизточна Азия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР