Професионалистите и любителите в строителството познават и награждават с гласа

...
Професионалистите и любителите в строителството познават и награждават с гласа
Коментари Харесай

Най-предпочитаните марки в строителството у нас

Професионалистите и феновете в строителството познават и награждават с гласа си тези марки и услуги, които оферират най-висока добавена стойност за техните пари, сочат резултатите от най-новото профилирано изследване за строителния бранш Best Buy Award България 2017/2018. То наблюдава по какъв начин двете групи респонденти правят оценка разнообразни артикули и услуги на българския пазар, що се отнася до тяхното съответствие цена/качество. * Проучването е направено в България през предишния месец от швейцарската организация ICERTIAS върху представителна извадка от 1200 респонденти, занимаващи се професионално или любителски със строителна активност (интернет консуматори на възраст над 15 г.).

Според методологията, фирмите не могат да предлагат себе си или непосредствено да аплайват за пазарното изследване Best Buy Award. Единственият метод дадена марка да „ си завоюва ” Best Buy Award статус е неин артикул или услуга да извоюва първото място (най-голям брой гласове на потребители/респонденти) в съответната категория от изследването Best Buy Award. При анкетирането за техните желания, на респондентите са били задавани въпроси с отворен край, тъй че да имат опция свободно и със свои думи да назоват съответните артикули и снабдители на услуги.

Ето какво сочат резултатите:

Bosch събира най-вече гласове в категорията „ производител на принадлежности за строителството ” .

Austrotherm се показва най-добре в категорията „ производител на фасадна термална изолираност ”.

Фирма  „ Геотон ” е избрана за най-хубава в категорията „ производител на бетонови артикули и произведения от бетон като цяло ” , а Bramac в категорията „ производител на керемиди/ покривни плочи ”.

Сред останалите спечелили в другите категории се подреждат „ Емко ” (производител на паркет и ламинат), Praktiker (верига магазини за баня), HomeMax (верига магазини за строителни материали, принадлежности и съоръжение за строителството като цяло), Prity (производител на камини и зидани печки), „ Ролпласт ” (производител на прозоречни системи), „ Гипс ” АД (производител на гипс), Ceresit (производител на строителни лепила), „ Боро ” (производител на багра за вътрешни стени), Wienerberger (производител на теракота/тухли) и други

В съпоставяне със същия интервал на предходната година по строителен бранш и по държава-членка на Европейски Съюз се следи нарастване от 3,4% в производството на артикули за строителството в еврозоната през юни 2017 година, по отношение на юни 2016 година

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР