проф. Мария Нейкова издаде заповед, с която се забранява извършването

...
проф. Мария Нейкова издаде заповед, с която се забранява извършването
Коментари Харесай

Област Бургас с нови мерки срещу разрушаването на плажовете

проф. Мария Нейкова издаде заповед, с която се не разрешава осъществяването на дейности, нарушаващи повърхността и целостта на крайбрежната плажна линия.

Това оповестиха от регионалната администрация.
Това са най-красивите и усамотени плажове в България
Плаж, слънце, море, пясък… всичко звучи отлично, нали? Но когато до вас има няколко фамилии с деца и кучета, които непрестанен...

Повод за разпоредителните дейности са постъпилите в Областна администрация Бургас сигнали от жители за осъществяване на незаконосъобразни дейности, а точно създаване на пясъчни насипи с тежка техника върху крайбрежната линия в на Южното Черноморско крайбрежие.

Възлага се на РИОСВ-Бургас, Басейнова дирекция „ Черноморски регион “ и ОД на МВР-Бургас да правят инспекции и да реализират надзор за недопускане на действия, нарушаващи целостта на плажните линии.

В случай че се установи нарушение на Закона за устройство на Черноморското крайбрежие и Закона за запазване на околната среда нарушителите ще бъдат глобени.

За информация на заинтригуваните лица заповедта е оповестена на интернет страницата на Областна администрация Бургас, а й ще се реализира персонално от регионалния шеф.
Изцяло безплатните чадъри и шезлонги по Черноморието са ъгъл
На единствено 11 плажа на Черноморието ни е допустимо да не бъдете таксувани за чадъри и шезлонги, демонстрират данни на Министерството на туризма...

 

Още от БУРГАС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР