Проектът е сред трите одобрени от Министерството на образованието и

...
Проектът е сред трите одобрени от Министерството на образованието и
Коментари Харесай

Община Видин спечели проект за изграждане на нов физкултурен салон в ОУ „Иван Вазов“


Проектът е измежду трите утвърдени от Министерството на образованието и науката за цялата страна, в границите на Годишната стратегия за поддържане, ремонт, реорганизация, изцяло възобновяване или основаване на нови спортни обекти и/или спортни уреди в държавните и общинските учебни заведения за 2023 година, модул 1 (Проектиране и създаване на нови физкултурни салони).

По плана се планува продължение на дребен физкултурен салон към съществуващата постройка на учебното заведение, в това число закупуване на съоръжение и обзавеждане, на обща стойност 1 299 985,88 лева
-->
Отсъствието на обособена закрита инфраструктура със спортно предопределение в учебното заведение лимитира провеждането на естествени спортни действия и мероприятия.

Настоящият план има за цел да реализира оптимално потребление на дворното пространство за образование на учениците както в часовете по физическо образование и спорт, по този начин и в извънкласните действия, свързани с подготовката за присъединяване в спортни надпревари. По този метод ще се основат повече благоприятни условия за спортуване на всички възпитаници и реализиране на здравословен метод на живот.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР