Продължението на “Омагьосана – информация и снимки Още с излизането си

...
Продължението на “Омагьосана – информация и снимки
Още с излизането си
Коментари Харесай

Продължението на “Омагьосана” – информация и снимки

Продължението на “Омагьосана ” – информация и фотоси
Още с излизането си през 2007 година, филмът “Омагьосана ” (Enchanted)  бързо се трансформира в любим на милиони фенове. И когато през 2021 година режисьорът Адам Шанкман разгласи, че дълго чаканото продължение най-сетне ще се състои – възторгът на почитателите беше голям. Продължението ще носи името Disenchanted и ни е подготвило доста изненади и нови лица.

Първият филм от 2007 година споделя за историята на Жизел ( Ейми Адамс ), приказна принцеса от света Андалазия, която принудително бива изпратена в актуалния град Ню Йорк. В него животът тече на цялостни обороти и никой няма време за обич като от приказка. Точно такава е и настройката на Робър ( Патрик Демпси ), който среща обърканата Жизел,и взема решение да й помогне, макар „ странностите ѝ ”. В живота му има място единствено за дребната му щерка Морган ( Рейчър Коуви ) и вероятно за Нанси ( Индина Мензел ) – неговата другарка. Сред тази съдбоносна среща, животът му внезапно се трансформира.

Останалото се развива тъкмо като в приказка – изверг, сложни трудности и най-после благополучен край.

Към днешна дата информацията за продължението е Disenchanted е нищожна, само че почитателите бързо попиват всяка дребна информация, която излиза в Интернет пространството. Ето това, което ни е известно:

  • Филмът ще бъде наличен на платформата на Disney+ през есента на 2022 година
  • Във плана сигурно още веднъж ще имаме удоволствието да гледаме Ейми Адамс и Патрик Демпси ., а към тях ще се причислят и Джеймс Марсден и Индина Мендел .
  •  Нови попълнения няма да липсват – Мая Рудолф (Малвина Монро), Джейма Мейс (Руби), Ивет Никол Браун (Росалин), Колтън Стюарт (Тайсън Монро), Оскар Нунес (Едгар).

Мая Рудолф ни даде и още един жокер с туита си: „ Какво е положителната приказка без огромен изверг? Ще се забележим в Андалазия, красавците ми… ” Определено тя ще играе неприятния воин в историята на Жизел и Робърт.

 Продължението на Омагьосана - информация и фотоси, жизел

  • Пеене ще има сигурно.

Първият филм ни даде любите: “True Love Kiss ” и “That`s How You Know ”, а по последни данни освен че в продължението ще има нова музика (дело на Алън Менкен и Стивън Шларц ), само че ще е и в по -големи количества. Патрик Демпси ще направи певческия си дебют точно на снимачната площадка на продължението на “Омагьосана ”.

В изявление за “Вечерното шоу с Джими Фалън ”, Ейми Адамс си признава, че ще има  „ много-повече пеене и доста повече танци ”. (Гледайте видеото ТУК)

Смяна на местоположението, пораснали герои и нови изненади

  • В Disenchanted  Жизел, Робърт и Морган ще изоставен динамичния Ню Йорк и ще се реалокират в предградията на Монровил . Там неизбежно ще ги чакат доста изненади и завършения.
  • Голяма част от сцените във кино лентата са снимани в ирландското селце Енискери, графство Уиклоу. Още предходната година породиха някои проблеми поради скупчването на хора.

Жителите на живописното и чаровно селце били извънредно недоволни от хаоса и безредиците, които се основали поради снимачния развой на Disenchanted. Мнозина от тях даже подали писмени недоволства към локалната администрация. Най-вероятно това е и повода, някой от сцените, които са имали потребност от наново снимане, да се извършат на напълно друга локация. А точно – Хамбледен, Бъкингамшир, Англия. 

От фотосите, които са излезли до този миг в Интернет, виждаме и какъв брой доста е пораснала дъщерята на Робърт. Актрисата, която ще влезе в обувките на към този момент огромната Морган, е Габриела Балдакино.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР