Продължаваме промяната“ възникна, за да се бори с такива престъпни

...
Продължаваме промяната“ възникна, за да се бори с такива престъпни
Коментари Харесай

Искрен Митев: Ние няма да валидираме една престъпна организация да управлява България

„ Продължаваме промяната “ породи, с цел да се бори с такива незаконни организации, които крадоха България 12 години и ние не можем да ги върнем на власт, разберете. Ако 50% от жителите желаят да има държавно управление с взаимни отстъпки, аз съм сигурен, че това не са нашите гласоподаватели.

Това съобщи в студиото на „ Добро утро, Европа “ по Euronews Bulgaria депутатът от „ Продължаваме промяната “ Искрен Митев.

По неговите думи алтернативата на това, което се случва сега, е ГЕРБ да можеше да сформира държавно управление дружно с Движение за права и свободи.

„ Това ли желаят българските жители? ГЕРБ и Движение за права и свободи да продължат да ръководят България? Смятам, че не е това “, уточни Митев.

" Нека не забравяме кой е господин Борисов – той е наказан измамник. Той е един човек, против който има 400 страници доказателства в съда, които не са прегледани и макар, че карцерът му беше разгласен за противозаконен, дано не забравяме, че това е в частта му за необходимост. Никой не е споделил, че господин Борисов е почтен ", разяснява депутатът от Политическа партия.

„ Това никога не значи, че ние сме съгласни и склонни да подкрепим едно незаконно ръководство, което виждате до каква степен докара България “, акцентира политикът от Политическа партия и дефинира като щастливо събитие невъзможността на ГЕРБ да сформира държавно управление, което по думите му е една победа за България.

„ Ние няма да създадем безпринципни обединения и да валидираме една незаконна организация да ръководи България “, безапелационен бе Митев и добави:

„ Всеки ден, в който ГЕРБ не ръководи България, е победа. “

Депутатът от Политическа партия прикани да не се трансферира отговорността за сформиране на държавно управление към втората политическа мощ. Според Митев предварителните избори са като едно чистилище.

„ С тези избори направихме доста огромна победа – изкарахме Има Такъв Народ от Народното събрание “, уточни националният представител на Политическа партия.

Той означи, че „ Демократична България “ би трябвало да са наясно в каква позиция се намират и ги предложения на идващите избори да бъдат още по-активни и да съберат повече изборна маса, тъй че да могат да вземат по-важни решения в Народното събрание.

" От всички партии, които управляваха в предното Народно заседание, единствената партия, която получи някаква изгода и по-висок резултат, беше „ Демократична България “. Така че аз виждам, че с тяхната последна позиция, атакувайки „ Продължаваме промяната “ те в действителност взимат от нашите гласоподаватели, което е обикновено, тъй като ние сме едно тесто и това е нещо хубаво, тъй като ние в последна сметка работим дружно ", разяснява още Митев.

Въпреки несъгласията с Българска социалистическа партия, по думите му левицата е предвидим сътрудник. Нещо, което съгласно него липсва при ГЕРБ и ги прави негодни за съдружни сътрудници.

Депутатът на Политическа партия прикани президента Радев да окаже влияние върху служебния кабинет, с цел да внесе той проектобюджет за идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР