Продължаваме Промяната очаква поканата за лидерска среща, след което колективните

...
Продължаваме Промяната очаква поканата за лидерска среща, след което колективните
Коментари Харесай

От ПП очакват поканата за лидерска среща, за да се запознаят с темите и формата

" Продължаваме Промяната " чака поканата за лидерска среща, след което груповите ѝ органи ще решат дали да дадат мандат на управлението да води договаряния. Това сподели пред публицисти ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров във връзка третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление, който бе връчен от президента Радев на Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на Sofia24.bg.

" Не сме получили нито покана, нито имаме изясненост какви ще бъдат тематиките на диалога, кои ще бъдат участниците ", уточни Гюров. Той изясни, че " Продължаваме промяната " ще вземат решение дали да вземат участие в такава среща, откакто се срещнат с поканата, формата и тематиките, които ще бъдат обсъждани.

Гюров напомни, че при първия и втория мандат са декларирали, че ще бъдат на среща за диалози по цели с всички парламентарни сили. Той регистрира, че възможностите за сформиране на държавно управление с третия мандат са много дребни.

На въпрос дали биха подкрепили третия мандат ръководителят на ПГ на Политическа партия сподели, че в този момент е въпрос дали Българска социалистическа партия е подготвена да премисли някои от своите позиции по някои тематики като военната помощ за Украйна и Изборният кодекс. " Без такова преосмисляне не би било мислимо за нас в този миг да подкрепим един подобен трети мандат ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР