Продължаваме промяната обяви защо няма пък към ИТН и каква

...
Продължаваме промяната обяви защо няма пък към ИТН и каква
Коментари Харесай

Промяната каза с кого ще играе на вота. Пак скочи на ИНТ

„ Продължаваме промяната ” разгласи за какво няма пък към Има Такъв Народ и каква е повода двете партии да са скарани. Депутатът от Политическа партия доцент Антон Тонев, ръководител на Здравната комисия в 47-ото Народно заседание, упрекна хората на Слави Трифонов в колаборация с ГЕРБ.

„ ИТН ” са изгубили доста от публичния си облик, с който са пристигнали на политическата сцена, разяснява Тонев.

„ Не считам, че ние или друга партия ще обединят старания с Има Такъв Народ. С ГЕРБ и Движение за права и свободи мъчно ще намерим общ път. „ Възраждане ” са прекомерно маргинална партия, с която се работи доста мъчно. Първият ни най-логичен сътрудник е „ Демократична България ” ”, разясни представителят на „ Продължаваме Промяната ”.

По думите му от Политическа партия ще се борят да са първа политическа мощ. Според него в един мощно фрагментиран парламент ще трябват взаимни отстъпки.

„ При свалянето на Никола Минчев, свалянето на държавното управление и провалянето на третия мандат наблюдавахме едно вградено отвращение това да се случи, реплика на дипломация ”, добави Тонев.

Той загатна и за колаборация сред някои партии. По думите му ГЕРБ са давали сигнали на „ ИТН ” по какъв начин да гласоподават.

„ При едно от гласуванията от Има Такъв Народ единомислещо одобриха наше предложение. След това получиха очевидни сигнали от представители на ГЕРБ да трансформират своя глас. При процедурата на прегласуване Има Такъв Народ бяха срещу предлагането. Цялата зала разбра какви инструкции са получили депутатите от „ ИТН ” ”, разясни Антон Тонев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР