Продължаваме промяната няма да подкрепи предложението на ГЕРБ за ново

...
Продължаваме промяната няма да подкрепи предложението на ГЕРБ за ново
Коментари Харесай

ПП няма да подкрепи предложението на ГЕРБ за ново правителство

" Продължаваме промяната " няма да поддържа предлагането на ГЕРБ за ново държавно управление. Бившите ръководещи остават в градивна съпротива. Това съобщи на конференция Асен Василев. Той уточни, че " Продължаваме промяната " няма да пречат на ГЕРБ да образуват държавно управление.
 
След като преди три дни от ГЕРБ оповестиха, че основават контактна група за договаряния за кабинет, през днешния ден от " Продължаваме промяната " показаха своите визии. Асен Василев уточни, че партията няма да отиде на договаряния с ГЕРБ.
 
" Продължаваме промяната " ще бъде градивна съпротива на кабинет на ГЕРБ. Това решение е взето от Националния съвет на партията на съвещание през вчерашния ден, разгласи съпредседателят на групировка Асен Василев.
" Това значи, че няма да отидем на диалози с ГЕРБ за първия мандат ", сподели Василев.
 
Той добави, че най-важното за България е да има устойчиво ръководство. " Ние ще сме градивни, няма да пречим на образуването на кабинет и има редица политики, които сме подготвени да подкрепим и се надяваме да бъдат препоръчани ", съобщи той. Кирил Петков и Асен Василев показаха, че няма да подават оставка поради изборната загуба.
 
Петков добави, че " Продължаваме промяната " няма да прави обща парламентарна група с " Демократична България ", с цел да получат първия мандат, тъй като " не редно да се подменя вотът на гласоподавателите посредством политически структури ".
 
Кирил Петков уточни, че приемането на антикорупционното законодателство, повдигане на минималната заплата на 860 лв. и на пенсиите с 20%. Бившият министър председател отхвърли да има напън от посолството на Съединени американски щати за сформиране на държавно управление.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР