„Продължаваме Промяната” не затваря пътя за преговори, но от партията

...
„Продължаваме Промяната” не затваря пътя за преговори, но от партията
Коментари Харесай

Иванов, ПП: Ако се запази ръководството на ИТН не виждам как ще се състави кабинет

„ Продължаваме Промяната” не затваря пътя за договаряния, само че от партията не желаят да изневерят на правилата си - нулева приемливост към корупцията. Това сподели в студиото на „ Здравей, България” депутатът от Политическа партия Мирослав Иванов.

„ Влизане в държавно управление с Движение за права и свободи, ГЕРБ, Има Такъв Народ, със сегашните им водачи - за нас ще бъде прекомерно огромен компромис с нашите полезности. Оставаме правилни на това, което сме споделили. Имаме стратегия и тя включва правосъдната промяна и антикорупционната програма”, изясни той

Иванов посочи, че в случай че депутатите от „ Има подобен народ” желаят да поддържат програмата им - състав на държавно управление и кабинет е вероятен. „ Ако тяхното управление се резервира, не виждам по какъв начин ще се сформира кабинет”, е неговото мнение.

Според него Има Такъв Народ не са диалогични и вървят в посока, която прекомерно мощно се разграничава от тяхната, тази на Българска социалистическа партия и „ Демократична България”. Той даде образец със саботиране на Комисията по конституционни и правни въпроси. „ Това беше следващият очевиден сигнал, че сътрудниците от Има Такъв Народ, с това управление, не желаят да извършат антикорупционната реформа”, добави Иванов.

Той добави, че фокусът на Политическа партия не е отиване на избори, само че посочи: „ За нас е безпредметно да се сформира кабинет, който не желае да извърши правосъдната промяна и да се бори с корупцията. Именно в битката с корупцията виждаме главния мотор оттук насетне за промени”, сподели още Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР