Продължава колективното безхаберие и арогантна демонстрация на безотговорност от страна

...
Продължава колективното безхаберие и арогантна демонстрация на безотговорност от страна
Коментари Харесай

Паргов: От Фандъкова чухме само оправдания

Продължава груповото безхаберие и арогантна проява на безнаказаност от страна на институциите по проблема със починалото 16-годишно момче, стъпило върху похлупак на шахта на столичен бул., по който тече ток. Това счита водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов.

По думите му обясненията на кмета Фандъкова по време на конференцията в действителност са обикновени оправдания - преразказ на предоставената й информация.

„ Не чух отговор, в случай, че поставените на бул. " Иван Гешов " павилиони са противозаконни, за какво са там? Защо едвам в този момент, когато има лишен млад човешки живот поради несвършена работа от страна на районната администрация и Столична община, издават заповед за премахването им? “, пита Паргов.

Според него най-важните въпроси, на който ще се търси отговор до дъно е: „ Кои са съответните виновници по веригата? Кои са хората, които не са си свършили работата, подходили са немарливо и тяхното безхаберие лиши живота на 16-годишно момче? Какви санкции ще им бъдат наложени?

„ Искаме ясни и точни отговори. Обясненията, прехвърлянето на топката, опитите за изплъзване от обстановката не са от изгода за никого “, безапелационен е Калоян Паргов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР