Продължава ескалацията на напрежението във военния конфликт между Израел и

...
Продължава ескалацията на напрежението във военния конфликт между Израел и
Коментари Харесай

Израел унищожи сграда с офиси на АП и Ал Джазира в Газа

Продължава ескалацията на напрежението във военния спор сред Израел и Палестина. Нови бомбардировки и жертви има в събота в региона на линията Газа. Световните организации оповестяват за нови изумени цели на групировката Хамас и унищоважане на 13-етажна жилищна постройка при въздушен удар на Израелската войска.

В постройката са се намирали офисите на основаната в Катар телевизия " Ал Джазира " и американската осведомителна организация Асошиейтед пр ес в линията Газа, оповестиха публицисти от Франс прес.

Израелската войска заяви, че е унищожила офиса на службата за сигурност на Хамас в Газа . Това се споделя в известие, поместено на страницата ѝ в Туитър в ранните часове през днешния ден.

Десет членове на едно семейство са били убити тази заран при израелски въздушен удар в западната част на линията Газа, съобщи Франс прес, като се базира на палестинските здравни управляващи. Осем деца и две дами починали, когато изстреляна от израелски изтребители ракета разрушила триетажната им къща в бежанския лагер Ал Шати.Саид Алгул, който живее наоколо, споделя, че израелски военни самолети са хвърлили минимум три бомби върху триетажната къща без авансово предизвестие за жителите им.

Преди това израелец почина, откакто ракета, изстреляна от палестински екстремисти от линията в Газа, поразила дома му в Израел, оповестиха от полицията и медици. „ Актуализация на ракетния удар по Рамат Ган, погубен е един човек “, написа в Туитър представителят на полицията Мики Розенфелд.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР