Прочутият гений или вандал? Изложбата, която представи известния, но никому

...
Прочутият гений или вандал? Изложбата, която представи известния, но никому
Коментари Харесай

Гений или вандал? Изложбата на Банкси, която всички искат да видят

Прочутият талант или варварин? Изложбата, която показа известния, само че никому чужд актьор Банкси събра голям интерес на Бродуей, Ню Йорк. Арт проявата е част от турнето на английския художник в 15 града по света, с която разреши на феновете от разнообразни точки на света да се потопят в провокативното му изкуство от 80 достоверни произведения, които са част от частни сбирки.

Изключителната галерия в Ню Йорк показва визията на Банкси за мистериозните вселени, които основава с творбите си. Експозицията е проведена със съдействието на неправителствената фондация МетаМорфозиНюЙорк, която провежда изложения с огромно публично значение (като тези на Леонардо, Микеланджело и Ботичели) в Съединени американски щати.

С изложбата „ Гений или варварин “ се означават 10 години, откогато Банкси за първи път участва в арт живота в Ню Йорк и изследва връзката сред града и останалия свят.
    View this post on Instagram           
A post shared by Giulia Malta (@julyeworld)

 

За Банкси се знае, че е роден в британския град Бристол и основава впечатляващи картини - дори и в Украйна по време на войната, която Русия започна там преди година.
    View this post on Instagram           
A post shared by AnaVanania (@anavanania)

 

Смятан за един от най-стойностните актьори на нашето време, Банкси остава мистериозен облик, който не разкрива самоличността си, само че за сметка на това изкуството му е мощно разпознаваемо и харесвано от публиката по целия свят.

 
Вижте една от провокативните арт прояви на Банкси за Украйна


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР