Проблемите, продиктувани от наднорменото тегло, са познати на целия свят.

...
Проблемите, продиктувани от наднорменото тегло, са познати на целия свят.
Коментари Харесай

ABS диета: Режимът, с който слабеете само с 12 храни

Проблемите, подбудени от наднорменото тегло, са познати на целия свят. А битката с непотребните килограми е метод на живот при доста хора. Не е елементарно човек да отслабне и да се снабди с хубав и плосък стомах. Вариант е обаче познатата ни ABS диета.

Тя се концентрира върху построяването на мускулна маса посредством силови извършения, аеробни извършения и баланс на признатите, въглехидрати и мазнини.

Тя е способна да поправя телесното тегло и да отстрани мазнините от корема. При нея се употребяват 12 хранителни продукта, за които се счита, че доставят на организма нужните витамини, минерали и фибри. Освен това те има способността да оказват помощ на тялото да изгори непотребните калории.

 Наднормено тегло

За задачата на диетата са нужни 6 хранения на ден, като се редуват съществени хранения с дребни закуски сред тях, без да се брои всяка калория. Тази диета предлага почитателите ѝ да се хранят шест пъти дневно, защото това оказва помощ да се резервира това, което учените назовават енергиен баланс. Това е броят на калориите, които се изгарят за един час спрямо броя на признатите калории.

Трите съществени хранения са закуска, обяд и вечеря. Съответно се прави лека закуска два часа преди обяд, два часа преди вечеря и два след нея. И всяко едно от храненията би трябвало да съдържа най-малко две от тези 12 съществени храни.

 Диета за спортисти

В дневното меню е желателно да влизат бадеми, фасул, спанак, овесена каша, яйца, зехтин, малини, пълнозърнести храни, фъстъчено масло, пилешко или пуешко месо.

Като цяло би трябвало да се натъртва на протеините, фибрите, калция и здравословните мазнини, да се пият задоволително течности (поне 8 чаши), а в случай че желаете за замените водата, то можете да го направете със зелен чай, шейк, обезмаслено или нискомаслено мляко, диетична сода.

 Мюсли

Алкохол не се предлага, тъй като ускорява глада. Също по този начин е отговорен за понижаване с една трета способността на тялото да изгаря мазнините и организма - стартира да съхранява даже повече от тях.

Създателят на диетата Дейвид Зинченко споделя, че с помощта на тази диета се губят мазнини, а оттова се понижава и телесното тегло. Едновременно с това се развиват мускулите на корема, усъвършенства се тонуса и общото здравословно положение на индивида.

Като резултатите ще бъдат налице, в случай че спортът стане част от всекидневието.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР