Признанието на бившия германски канцлер Ангела Меркел за действителните цели

...
Признанието на бившия германски канцлер Ангела Меркел за действителните цели
Коментари Харесай

Признанието на Меркел е основание за трибунал

Признанието на някогашния немски канцлер Ангела Меркел за действителните цели на Запада със споразуменията от Минск за мир в Украйна, реализирани посредством посредничеството на Берлин, може да се употребява като доказателство в арбитражен съд против западни политици, виновни за провокиране на продължаващия спор сред Москва и Киев. Това заяви представителят на съветското Външно министерство Мария Захарова.

В интервю за Die Zeit миналата сряда, бившият немски водач призна, че действителната цел на споразуменията от Минск е била да се даде време на Украйна да се приготви за военна борба с Русия.

„ Много говорят [на Запад] за правните последици от това, което става в Украйна, за трибунали и по този начин нататък, но именно признанието на Меркел е конкретно основание за арбитражен съд “, каза Захарова по време на брифинг за медиите в четвъртък.

Според Захарова, изказванията на Меркел „ ужасяващо “ разкриват, че Западът е „ употребявал измамата като метод на деяние “ и е прибегнал до „ всевъзможен тип измами, операции и извращения – каквито може да си представим, на истината, на законите и на правото. “

Според представителя на съветското Външно министерство, през 2015 г. Западът доста добре е знаел – протаквайки с часове преговорите по втората част от споразуменията от Минск, че в никакъв случай няма даже да се опита да извърши която и да е част от споразуменията, а вместо това ще напомпва Киев с оръжия.

„ Те не съжаляват за нищо: за жените, децата, цивилното население на Донбас и на цяла Украйна. Те искаха конфликта и бяха подготвени за него още през 2015 година “, сподели Захарова.

В началото на месеца, редица западни ръководни дейци призоваха за основаването на специфичен съд с подкрепата на ООН, който да проверява хипотетичните военни закононарушения, осъществени от Русия по време на продължаващата военна акция в Украйна.

Отговорът на Кремъл бе, че Западът няма никакво законно, нито морално право да основава каквито и да било съдилища, които да проверяват или преследват Русия за спора, който е предизвикан от Съединени американски щати и техните съдружници.

Превод: доктор Радко Ханджиев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР