Сепаратистките партии изглежда са в опасност да загубят десетилетната си

...
Сепаратистките партии изглежда са в опасност да загубят десетилетната си
Коментари Харесай

Испанските социалисти ще спечелят гласовете в Каталуния, сепаратистите ще загубят мнозинство

Сепаратистките партии наподобява са в заплаха да изгубят десетилетната си власт в североизточния район на Каталуния в Испания, защото просъюзната Социалистическа партия е подготвена да завоюва най-вече гласове на изборите в неделя, съгласно съвсем цялостното броене на бюлетини.

Четирите партии в поддръжка на независимостта, водени от партията " Заедно " на някогашния районен президент Карлес Пучдемон, би трябвало да имат общо 61 места, което е по-малко от основната цифра от 68 места, нужна за болшинство в камарата.

Социалистите водени от някогашния министър на опазването на здравето Салвадор Ила, са на път да завоюват 42 места по отношение на техните 33 места през 2021 година, когато те също едвам завоюваха най-вече гласове, само че не съумяха да сформират държавно управление.

Социалистите въпреки всичко ще би трябвало да завоюват поддръжката на други страни, с цел да сложи Ила отпред. Сключването на покупко-продажби през идващите дни, може би седмици, ще бъде от основно значение за образуването на държавно управление. Не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР