Признаха за 11 близки срещи с НЛО. Американският Конгрес организира

...
Признаха за 11 близки срещи с НЛО. Американският Конгрес организира
Коментари Харесай

Признаха за 11 близки срещи с НЛО

Признаха за 11 близки срещи с НЛО. Американският Конгрес провежда обществено чуване за НЛО за първи път от 50 години, оповестява Списание8.

В подкомитета за битка с тероризма и контраразузнаването на Камарата на разузнаването двама високопоставени чиновници дадоха отговори на въпроси, които породиха още повече въпроси.

Роналд Мултри, зам.-министърът на защитата за разузнаване и сигурност, и Скот Брей, зам.-директор на военноморското разузнаване, бяха разпитани. Според техните думи множеството летящи обекти могат да бъдат разпознати, само че има случаи, които няма по какъв начин да бъдат обяснени. Мултри дава образец за подобен случай от 2004 година, когато екипажът на самолетоносача „ Нимиц “ става очевидец на
летящи обекти, наподобяващи на бонбони „ Тик-так “. Случаят е разкрит през 2017 година.

Оттогава насам се появяват доста очевидци, в това число водач, който се е опитал да се
доближи и да снима един от летящите обекти. Той твърди, че летящият „ Тик-так “ със
сигурност е ръководен от разсъдък, тъй като е имитирал неговите маневри. Когато
водачът се опитвал да се приближи до него, снижавайки се със спираловидна траектория, НЛО-то се изкачвало към него с огледална на неговата спираловидна траектория. Точно преди да се сблъскат, обектът ускорил и липсващ незабавно, нарушавайки познанията ни по физика.

По време на чуването е разкрито още едно видео, на което се вижда по какъв начин изтребител на американската войска се разминава с висока скорост с железен обект, който лети без крила и без забележим мотор, още веднъж в несъгласие със законите на физиката. Разпитваните също
по този начин споделят, че през последните 22 години е имало 11 случая на близки срещи на техни самолети с НЛО, само че няма нито един конфликт. Майк Галахър, републиканец, член на Камарата на представителите на Кънектикът, се трансформира в един от любимците на уфолозите в Америка, защото задаваше най-провокативни въпроси по време на чуването.
Той попита дали американската войска има биологичен или небиологичен материал, намеквайки за извънземни тела и разрушили се техни кораби.

Растенията реагират на упойки

Отговорът беше: „ Не ”. Той също попита дали са разследвали случая, в който „ летящи червени кълба “ краткотрайно проникват в системите на загадка база в Монтана и изключват нуклеарните оръжия, които крият вътре. Скот Брей дава отговор, че е чувал за случая, само че не са го проучвали.

Двамата разпитвани знаеха по какъв начин да избегнат доста други неуместни въпроси, като да вземем за пример за абсурда „ Розуел “, като отговаряха, че техните организации проверяват случаи от 2000 година насам. Те споделиха, че предходните са били отговорност на други организации, като плана „ Синя книга “.

Републиканецът Тим Бътчет, някогашен кмет на Ноксвил и член на Камарата
на представителите на Кънектикът, е различен труженик за разсекретяване на
фактите за НЛО. Когато публицисти го питат какво ново е научил на събитието, той дава отговор:

„ Единственото, което научих, е, че прикриването на истината продължава “. 

Признаха за 11 близки срещи с НЛО

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР