Приветствам нов политически проект от хора, които използват главите си

...
Приветствам нов политически проект от хора, които използват главите си
Коментари Харесай

Хаджигенов приветства бъдещия политически проект на Петков и Василев

Приветствам нов политически план от хора, които употребяват главите си по предопределение. Това разяснява Николай Хаджигенов от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “, в предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “.

„ Аз поздравявам сходни прояви. Ако щете, ние самите сме сходен тип демонстрация, тъй че за мен ще бъде наслаждение да имаме повече съидейници, а не хора, които са пристигнали с концепцията да стане тяхното без значение в кой завършек на пленарната зала са седнали “, добави Хаджигенов.

Нямаше по какъв начин да се сформира кабинет, откакто още нямаше резултати и Слави Трифонов изчете заявления по тв приемника със фотоси на министри.

„ Това като метод, изначално умъртви въобще концепцията за сформиране на държавно управление, това не беше допустимо. На идващия стадий, на който към този момент имитирахме диалози, не договаряния, забележете, на нас ни пуснаха филмче, т.е. повториха същото “.

Николай Хаджигенов означи, че „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ е имала шансове да сформира държавно управление.
„ Защото преди всичко ние, въпреки и най-малка група, ние съумяваме да си приказваме с всички. Второ, даже да не беше минало държавното управление през пленарна зала, щяхме да покажем метода по какъв начин би трябвало да се направи държавно управление на малцинството, с цел да може то да работи. Такава опция нямаше. Всеки си прави някакви дребни политически сметки, само че никой в последна сметка не му пука нито за народа, нито за суверена, за жителите или както щете го наречете. На всеки му пука за персоналните му гласоподаватели какво ще стане на идващите избори. Т.е. всеки един го интересува само и единствено да влезе идващия път без значение къде – дали в президентството, дали в Народното събрание, все тая. Което като политически метод е грозно “, означи депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР