Привържениците на Тръмп - 77 милиона американци, имат отношение към

...
Привържениците на Тръмп - 77 милиона американци, имат отношение към
Коментари Харесай

Проф. Алтънков: Тръмп взривява статуквото още откакто бе кандидат-президент

Привържениците на Тръмп - 77 милиона американци, имат отношение към нахлуването в Капитолия като към нещо, което не е повече от законен митинг, до момента в който съперниците на Тръмп мислят, че това е нахлуване, офанзива върху конституционната система в Съединени американски щати.

Това сподели за Българска национална телевизия проф. Никола Алтънков от Калифорнийския университет в Санта Барбара. Според него разискванията по тематиката ще продължат доста дълго време.

Тръмп взривява статуквото още откогато се е появил като претендент за президент. Според проф. Алтънков апелите на сегашния президент на Съединени американски щати не би трябвало да учудват никой, който е следил по какъв начин протича неговото президентство.

Тръмп не е стандартен човек и той не се движи по открит ред за американски президенти и по тази причина не е доста прелестен на едни хора в Америка, само че тъкмо и заради тази причина има и доста последователи.

Има два метода за отстраняването на Тръмп сега. Единият е позоваването на 25-ата корекция, за която няма време.

Другият метод е да има решение за импийчмънт от Конгреса и Сената. Но импийчмънт не значи премахване, а порицаване.

"На 20-и ще имаме нов президент, в случай че не стане нещо форсмажорно. Има време да се случат неща, които са от много по-неприятен темперамент ", предизвести професора.

Според него ще има различен митинг на 20 януари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР