Привържениците на Левски от фракцията “Ултрас Левски” изразиха разочарованието си

...
Привържениците на Левски от фракцията “Ултрас Левски” изразиха разочарованието си
Коментари Харесай

Ултрас Левски: Днес бе приет моралният фалит в нашия дом, оценката е СЛАБ 2

Привържениците на Левски от фракцията “Ултрас Левски” показаха разочарованието си от дейностите на Управителния съвет на “сините”, с които през днешния ден бе признато дарението от депутата Делян Пеевски. Народният представител оказа помощ на клуба с 500 000 лв., само че някои от почитателите дефинират действието на управлението като морелен банкрут.

“Ако финансовият банкрут щръкнал над клуба ни бе огромен проблем пред Левскарската общественост, моралният банкрут, който през днешния ден бе единомислещо признат в „ кухнята “ на нашия дом, е голямо срамно леке върху Левскарщината. Това „ подаяние “, което ние бихме нарекли тест „ тире “, бе толкоз провакативно и обикновено, че и първолак не би му се вързал и би върнал на секундата. Първолак, само че без обвързаности. За жал в „ кухнята “ на ФК Левски и в част от публиката никой не изиска да скъса с политическите си такива и маските дефинитивно паднаха.

Много хора, гравитиращи към ФК Левски, от дълго време продадоха морала си за жълти стотинки. Не сме сюрпризирани от техните изявления и дейности. За жал някои от тях през днешния ден продадоха и морала на обичания тим още веднъж без доста да се замислят и още веднъж за жълти стотинки. Така сложиха срамното леке освен върху самите тях, а и върху всеки един същински Левскар. Същите тези трохи, идващи в „ точния миг, на точното място “ можеше да бъдат събрани за пет дни от Левскарската общост. А след тези пет дни клубът щеше да излезе доста по-силен, а Левскарите - доста по-решителни и сигурни, че са поели по верния път – този, който води към „ Чист и свободен Левски “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР