Присъствието на Ума Търман винаги е достатъчно уважителна причина да

...
Присъствието на Ума Търман винаги е достатъчно уважителна причина да
Коментари Харесай

Ума Търман е бизнесдама в нов сериал

Присъствието на Ума Търман постоянно е задоволително уважителна причина да хвърлим по едно око към екрана. През февруари следва да гледаме обичаната ни актриса в трилър сериала “Подозрение “ (Suspicion) по Apple TV+. В лентата Търман е бизнесдама - изпълнителен шеф на огромна медийна компания, чийто наследник е бил похитен. Заподозрени са петима нищо неподозиращи британци. Единственото общо сред тях е, че са били в Ню Йорк в деня на закононарушението. На 4 февруари следва да си отговорим кой е виновният и други любопитни елементи в лимитирания сериал от 8 епизода.

„ Подозрение “ се базира на награждавания израелски сериал „ Под подправен байрак “ („ False Flag “), който се излъчва сред 2015 и 2016 година В функциите ще забележим познати лица Кунал Наяр ( " The Big Bang Theory “), Елис Гейбъл ( “Scorpion ”), Джорджина Кембъл („ Black mirror ”) и Том Рис Харис ( “White Lines ”).



Междувременно Търман напълно не си губи времето и се снима в нов сериал - „ Super Pumped “, който ще опише историята зад популярния триумф на Uber –компанията за споделено пътешестване, известна в Съединени американски щати, доста европейски страни, Азия и Южна Америка. Там ще забележим Ума Търман в роля, която ще й пасне като ръкавица – тази на Ариана Хъфингтън. С нея ще има опция да разгърне най-пълно своята просветеност и женско омагьосване.

Ума Търман от дълго време ни е потвърдила какъв брой ловко се превъплъщава в разнообразни функции. От въплъщение на нежността в „ Опасни връзки ”, до стилна мафиотска брачна половинка от „ Криминале ” и майсторка на бойните изкуства в прилепващ кожен костюм в римейка на „ Отмъстителите “.
Ума Търман и Итън Хоук – любовта, с която не можем
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР