"Присъствието на телефона на госпожа Мизова в документите на тази

...
"Присъствието на телефона на госпожа Мизова в документите на тази
Коментари Харесай

Мирослав Найденов: Не може тези, които раздават средствата, да консултират тези, които ги получават

"Присъствието на телефона на госпожа Мизова в документите на тази къща за посетители е неприемливо, аз мисля, че тя е била съветник. Тя няма право да бъде подобен и против това би трябвало да се реагира по най-строгия метод ", съобщи някогашният министър на земеделието Мирослав Найденов в утринния блок на БТВ.
"Тази огромна инспекция, която се прави сега, ще извади нескрито и други такива нарушавания. Не може тези, които раздават средствата, да съветват тези, които би трябвало да ги получат. При министър Порожанов най-вероятно ще бъде взето политическо решение. Не считам, че оставката на някой може да реши казуса. При тези стратегии става въпрос за милиарди годишно. Ако не се изчистят систематичните проблеми, казусът няма да се реши ", добави Найденов.
"Опити за измами във фонд "Земеделие " стават, въпросът е системата да реагира против това. Предполагам, че има опити за измами и при стратегиите за аграрни земи и техника.
Къщата на Александър Манолев е утвърдена 2014, в случай че се окаже, че къщата е негова, може да се приказва за спор на ползи. Предстои да се потвърди, че той има общо с тази къща, в случай че не е бил единствено заместник-министър, а не член на фонд "Земеделие, тогава няма проблем ", изясни Найденов.
"Не знам дали предстоят още оставки, не считам, че оставките вземат решение казуса. По-важното сега е да се отстранят проблемите ", приключи Найденов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР