Присъствието на чуждестранни дипломати на процеса срещу Алексей Навални означава,

...
Присъствието на чуждестранни дипломати на процеса срещу Алексей Навални означава,
Коментари Харесай

Москва: Чужди дипломати подкрепят Навални като „свой”

Присъствието на задгранични дипломати на процеса против Алексей Навални значи, че те показват взаимност с него и го поддържат „ като собствен “.
Това съобщи заместник-председателят на Държавната дума Пьотър Толстой във вторник в ефира на предаването " Время Покажет " по Първи канал.
 Навални: Целта на процеса е да сплаши руснаците Навални: Целта на процеса е да сплаши руснаците
Московският съд забрани на Алексей Навални да приказва за политика и насочи към него остра забележка за това, заяви РИА Новости. Блогъ...
" Фактът, че западните дипломати седят през днешния ден в Московския градски съд, значи единствено едно, те поддържат Навални като собствен. Те пристигнаха там, с цел да изразят своята взаимност с него ", сподели той.
Толстой също по този начин добави, че неведнъж е призовавал западните си сътрудници в обстановката с Навални да оперират с обстоятелства, а не с отзиви. " И обстоятелствата са изложени в документите на процеса ", сподели той.
По-рано сътрудник на ТАСС заяви, че към 20 представители на посолствата на разнообразни страни, в това число Съединени американски щати, България, Полша, Латвия, Австрия, Швейцария са пристигнали в Московския градски съд, където се преглежда предлагането Федералната работа по изтърпяване на наказванията за замяната на условната присъда на Навални с действителна при положение на заграбване от компанията „ Ив Роше.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР