Присъствието на близо две дузини чуждестранни дипломати на влезе във

...
Присъствието на близо две дузини чуждестранни дипломати на влезе във
Коментари Харесай

Руските медии с полярни мнения за Навални

Присъствието на близо две дузини задгранични дипломати на влезе във фокуса на дневните политически токшоута по съветските федерални телевизионни канали. Именно този факт беше интерпретиран от гостите на студията като опит на Запада да „ избави своя сътрудник “ и да окаже напън върху съда, разяснява Би Би Си.
Крилата ракета, ориентирана към Русия
Председателят на Държавната Дума приказва по видеовръзка по Първи канал в предаването " Время покажет ".
" Не инцидентно всички посланици са се събрали в този момент и всички коли с дипломатически номера са до правосъдната палата. Това от една страна е опит за оказване на напън и да се направи всичко, което да стане по тяхному, и по този метод те абсолютно се намесват в работите на суверенна страна - Руската федерация ", сподели той.
Според Володин такова внимание от западните страни се изяснява с обстоятелството, че те „ губят толкоз скъп кадър, сътрудник за въздействие. Ако Западът не успее да отбрани Навални, други ще откажат " да извършват дилемите си по този начин ", твървди Володин.
Гостът на предаването Владислав Шулгин назова Навални „ крилата ракета “, която Западът „ заби в Русия “, с цел да ревизира силата на политическата система на страната.
„ Ако по-рано се чудехме от кое място идва казусът, в този момент се разбра - от колите с дипломатически номера “, пошегува се Михаил Маркелов, посетител на програмата „ 60 минут ” на канала „ Русия 1 “.
Олга Скабеева, съ-водеща на програмата, обърна вниманието какъв брой заинтригуван е, добавяйки, че някои страни безочливо назовават това естествена процедура.
Друг посетител на програмата, Игор Коротченко, сподели, че дипломатите са участвали на чуването, с цел да покажат, че имат държат пръст на пулса и в случай че нещо се случи, са подготвени да натиснат избрани лостове, в това число наказания. Той също по този начин допусна, че измежду дипломатите може да има чиновници на задгранични разследващи служби под дипломатическо прикритие.
Друг посетител на предаването, Алексей Мартинов, пророкува преди оповестяването на решението на съда, че Навални „ ще отиде да шие ръкавици и никакви посланици няма да го спасят “.
Те направиха от апаш политик
В ефира на ежедневните политическите стратегии неведнъж се загатваше, че опозиционерът е нарушил условията на Федералната работа за осъществяване на наказванията да се яви и да се записва.
Артем Шейнин, водещ на предаването " Время Покажет ", акцентира, че процесът по делото на Навални не е политически стимулиран. " В днешния развой няма политически съставни елементи, към които да се обръща толкоз доста внимание ", сподели той.
Заместник-председателят на Държавната дума, който взе участие в програмата, съобщи, че не е признал Навални за почтен по делото " Ив Роше ". „ Тоест, даже в очите на европейското правораздаване, той е шарлатанин и апаш “, сподели Толстой.
През 2017 година Европейският съд по правата на индивида единомислещо призна, че членове 6 (право на обективен процес) и 7 (наказание само въз основа на закон) от Европейската спогодба са били нарушени по делото „ Ив Роше ”. Руските управляващи изплатиха обезщетение на Алексей Навални и брат му Олег, които бяха присъдени от Европейски съд по правата на човека.
Според статистиката в Русия 15 хиляди души годишно нарушават условната присъда и са изпращани в колония, сподели Толстой пред публиката. „ Защо би трябвало да се прави изключение за Навални? “
Друг посетител, Владислав Шулгин, твърди, че делото Навални е политизирано. " Той стана мъченик. Те направиха от апаш политик " , счита Шулгин.
" Историята с Навални се употребява като предлог за офанзива против Русия, за офанзива против управляващите в поддръжка на тези псевдоразследвания въз основа на избрани позвънявания и фактуриране. Това беше направено единствено с една цел - за коренна смяна на политическата дневен ред в Русия и да накарат управляващите да се оправдават ", сподели Толстой, твърдейки, че управляващите няма да създадат това.
 Над 1400 души са арестувани в Русия на митинги в поддръжка на Навални Над 1400 души са арестувани в Русия на митинги в поддръжка на Навални
Над 1400 души са арестувани на протестни акции в поддръжка на съветския опозиционер Алексей Навални, заяви правозащитната организация ОВД-И...
В токшоуто беше очебийно, че съветският съд е посочил „ несъразмерна човещина “ към Навални, като е отсрочил осъществяването на присъдата по делото „ Ив Роше “, както и по друго дело - за „ Кировлес ”.
" Навални получи такива отстъпки от съветското законодателство, за които никой от жителите на Руската федерация не можеше да претендира преди ", сподели Шейнин.
Той би трябвало да лежи в пандиза!
Участниците в стратегиите упрекнаха Навални, че обслужва ползите на западните страни.
„ За страдание, той се трансформира в инструмент на външната политическа воля, чиито цели и задания са да се извърши държавен прелом в Русия, принудително завладяване на властта по метода, който видяхме вследствие на цветните революции в постсъветско пространство “, сподели Коротченко.
 Съветът на Европа: Решението против Навални е опасност за правата на руснаците Съветът на Европа: Решението против Навални е опасност за правата на руснаците
" С днешното решение на Московския съд против Алексей Навални управляващите в Русия изпращат обръщение, че правата на руснаците не са достатъчн...
Политикът Захар Прилепин съобщи в ефира на " Время покажет ", че съгласно него избрани финансови и политически групи на Запад поддържат Навални тъкмо както поддържат водачите на Украйна, Армения, Грузия, които пристигнаха на власт вследствие на революциите.
Олег Нилов, участник в токшоуто „ 60 минут “, назова Навални „ троянски кон “, настоявайки, че водачът на опозицията би трябвало да бъде съден за държавна измяна. Като наказване Нилов предложи „ доживотна присъда, само че по-добре „ до стената “. ”
Друг посетител на предаването, Алексей Журавлев, разкритикува дейностите на Навални, като означи, че той се държи по този начин, като че ли законите не се отнасят за него.
" Законите работят върху него! Той би трябвало да лежи в пандиза! ", заключи гостът.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР