Припомняме, че тази сутрин в апартамент на третия етаж на

...
Припомняме, че тази сутрин в апартамент на третия етаж на
Коментари Харесай

Съседите на убитата малка Дамла разказаха какво са видели!


Припомняме, че тази заран в апартамент на третия етаж на жилищен блок „ Слава “ в центъра на Момчилград, върналата се от нощна промяна С. М. разкрила мъртва 7-годишната си щерка Дамла Муса. Започнала да крещи и да маха тиксото, с което била увита главата на момиченцето. „ Видяла е, че не диша. Изпаднала в потрес. Искала да върне дишането и почнала да боцка с игла пръстите на детето. После излезе на открито и стартира да крещи “, описа комшия. Майката разказала, че в жилището нямало тиксо. Убиецът го внесъл извън.

„ Почти цялата й глава беше увита с тиксо. После са я оставили на леглото и са я завили с одеялото “, разказала майката. Преди 20-ина дни момиченцето изгубило ключа си. Заради изгубения ключ, се заприказва, че възрастен комшия, не криел неприязънта си към Дамла, тъй като била доста шумна.

Два пъти той идвал до жилището, с цел да предизвести майката, че щерка й тормози близките с шумните си игри. Припомняме, че С. М. работи в „ Теклас - България “, като в нощта на убийството била на промяна във фабриката, която отстои на десетина километра от Момчилград. По време на нощните й смени, в жилището е идвала бабата на Дамла.

Тя обаче отпътувала преди месец в Турция, където трябвало да се грижи за болен родственик. В южната съседка е и баткото на момичето. Бащата пък е на гурбет в Белгия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР