Приоритетите в сектор Земеделие“ обсъдиха министърът на земеделието д-р и

...
Приоритетите в сектор Земеделие“ обсъдиха министърът на земеделието д-р и
Коментари Харесай

Приоритетите пред сектор земеделие обсъдиха при предаването на министерския пост Иван Иванов и Явор Гечев


Приоритетите в бранш „ Земеделие “ разискаха министърът на земеделието доктор и служебният министър Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година, при встъпването му в служба. Двамата разясниха най-належащите задължения и действия, стартирани от доктор и екипа на Министерството на земеделието, които би трябвало да се осъществят в идващите месеци.

По време на церемонията за предаване на поста те обрисуваха неотложните задания, с които би трябвало да продължат да подкрепят земеделските производители, като бе стихотворец ангажимент за довеждане докрай на поетите задължения пред сектора и продължение на положителните начинания. Д-р Иванов напомни, че тази година бюджета за поддръжка на бранша е рекордно висок, с което се потвърди, че земеделието е приоритет, играе основна роля за продоволствената сигурност на страната. 

Служебният министър Гечев разяснява, че е работил и познава бранша от дълги години,  проблемите в него и работата, която следва. „ Поемам поста от Вас с отговорност и схващане, в името на консолидирането на агросектора и затвърждаването на позицията му като водещ фактор в българската стопанска система – поръчител за продоволствената сигурност на нашия народ и Европейския съюз “, обърна се служебният министър на земеделието към доктор. Министър Гечев добави, че ще се работи интензивно дотъкмяване на работата по  Стратегическия проект, Националния проект за възобновяване и резистентност и подготовката за тяхното използване. „ Ще продължим работата по нужното законодателство в бранш Земеделие и за естественото действие в цялата система и не последно място ще се обезпечи провеждането на почтени избори, в границите на пълномощията на Министерство на земеделието “, приключи Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година, представен от пресцентъра на министерството. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР