Маргарита Михнева се възстановява от тежкия психически срив, който претърпя

...
Маргарита Михнева се възстановява от тежкия психически срив, който претърпя
Коментари Харесай

Пуснаха от лудницата Маргарита Михнева

Маргарита Михнева се възвръща от тежкия душевен срив, който претърпя в навечерието на Коледа, което докара до хоспитализацията й в профилираното поделение на Александровска болница, а по-късно – и в психиатричната клиника „ Свети Наум “.

Популярната тв журналистка, която преди дни стана на 72 години, бе призната там по неотложност на 22 декември, откакто отключи параноидно биполярно разстройство и подаде сигнал до прокуратурата, че се готви убийството й. Още тогава стана ясно, че повода за срутва е интензивната химиотерапия, на която емблематичната звезда на Българска национална телевизия е подложена поради онкологичното си заболяване. От тогава – към този момент близо половин година – нямаше никаква изясненост какво се случва с нея, а в разнообразни медии се прокраднаха клюки, че тя е настанена в един от най-скъпите столични приюти.

Последните дни на април: Маргарита Михнева на разположение с щерка си в центъра на София

Днес журналистката, нашумяла с острия си език и скандалните си следствия по малкия екран, е очевидно по-добре. Преди дни Маргарита Михнева бе снимана от папараци на таблоида „ България през днешния ден “ да се разхожда в центъра на София, а фрагментите бяха публиукувани в броя от четвъртък на ежедневника. На фотосите Маргарита е на разположение с щерка си Неда, която й оказва помощ да се придвижва. Михнева е очевидно отслабнала. Щерката на журналистката се е върнала особено от Швейцария, където работи като инструктор по тенис на деца, с цел да бъде до майка си в сложните моменти.

„ Добре съм, щерка ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато бдят лекари над мен, само че се усещам прелестно. Не виждам телевизия и рядко приказвам по телефон. Просто чаках лекар да ми звънне и по тази причина ви подвигнах “, е представена от в. „ България през днешния ден “ Михнева. Тя категорично прецизира пред кореспондент на таблоида, че няма да разяснява здравословното си положение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР