Сериозни обвинения към майката на Сузанита – Шенай, се тиражират

...
Сериозни обвинения към майката на Сузанита – Шенай, се тиражират
Коментари Харесай

Майката на Сузанита отмъкнала 70 бона от благотворителност?

Сериозни обвинявания към майката на Сузанита – Шенай, се тиражират в обществената мрежа ТикТок. Според консуматори тя постоянно злоупотребявала с приходите, които получава посредством благотворителна активност. Според осведомени, хитрата туркиня е източила внушителната сума от 70 000 лв..

От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет посредством профила си в ТикТок за закупуване на апарати за лимфен дренаж, нужен за поддържането на живота на заболели от рак с отстранени лимфни възли.

По този мотив с разобличаване се включи известният гримьор Валентин Кулагин, който показа шокиращата информация, че Шенай имала система за източване на пари за въпросните уреди. „ Оказва се, че тази жена е взела към 70 000 лв. за щедрост, без да има компания. Няма и записана фондация за задачата, а за какво не го е направила? Твърди, че машинките, които закупува със събраните средства, са на стойност 1200 лв. за брой, а в действителност истината е, че ги закупува от китайските уеб сайтове за 50-100 $ “, описа по време на лайв Кулагин.

Според наблюденията му, откогато разполага с повече средства, майката на Сузанита хвърля много пари за разкрасяващи процедури.

„ Направи си скули, нос за повторно, бюст. Тези интервенции са неразрешени, когато някой има разсейки “, коментира гримьорът, визирайки здравословното положение на Шенай. Преди време тя разкри в изявление, че разводът с Орхан Мурад й докарал стрес, от който развила втори рак. Злокачественото образувание било в региона на дясната гърда, което след 8-часова интервенция е изрязано в турска болница.

Сузанита с майка си Шенай

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР