Мрежата прегря от остри реакции веднага след обявените за Крал

...
Мрежата прегря от остри реакции веднага след обявените за Крал
Коментари Харесай

Зрители: Д-р Щонова, върни купата!

Мрежата прегря от остри реакции незабавно след оповестените за Крал и Кралица в “Денсинг старс ” – Атанас Месечков и Неделя Щонова. При тях отиде купата за най-добре танцуващата звездна двойка на България в сезон 2024 на риалитито.

На второ място останаха DARA и Джими, които бяха блестящи през целия сезон и получаваха суперлативите на журито и феновете, а по време на финала провокираха същински възторг, като още веднъж обраха овациите на оценяващите ги и на публиката в залата.

Трети се класираха Натали и Димитър, които заплениха с доста сила и страст, оставяйки всички без мирис със своите огнени танци. Почетното четвърто място бе отредено за Ивет и Тодор, представяйки се повече от почтено.

Веднага след финала на “Денсинг старс ” в обществените мрежи се отприщи мощна вълна от реакции на фенове, като преобладаващите отзиви са, че същинските спечелили в шоуто и най-добре танцуваща двойка са DARA и Джими.

Ето единствено дребна част измежду първите мнения на почитателите на страницата на шоуто във Facebook:

“DARA и Джими сътвориха красива танцова приказка от първия миг, в който стъпиха на сцената на #DancingStars и нищо не ги спря до самия #финал.

Абсолютно незаслужена победа! Щонова я тикаха от ден едно! Изгониха Папи и Валери, които заслужаваха доста повече край от докторката! Вътренето на 10 оборота не е танц!!!

А през днешния ден Дара заслужаваше успеха, безапелационна беше във всички танци!

Още ми се коства, че това е шега…

Абсолютна машинация. Категорично Дара беше победител. Чест и почитания за доктор Щонова, че за възрастта си танцува ужасно, само че изрично не беше най-хубавата. Това беше най-слабата двойка от финалистите.
Щонова се оказа доста налудничева персона, а Наско е Перко Наумов. Много се мятаха, малко танцуваха.

Дара и Джими, честито! Вие сте същинските спечелили!

Нагласена работа! Лъжа! Не ви е позор! Безобразие! И това предаване развалихте!!! ДАРА ПОБЕДИТЕЛ!!!

Няма такава недействителност. Нито веднъж нямаха 40 точки,в множеството пъти бяха последни. По-голяма част от танците им бяха недоизпипани. Неделя беше много под Дара и Натали като умения за танцуване.Не имам вяра хората да са толкоз слепи,че да не могат да разграничат първокласен танц или просто са пристрастни! ДАРА същинския и заслужен победител. Харизма,умение за танцуване,характер.То се видя какъв брой пъти журито й бяха на крайници и на края Илияна отиде да я поздрави. Другото няма значение!!!

Моите почетения към доктор Щонова и Наско, само че Дара и Джими бяха много по-добри от тях и на финала, и през цялото съревнование. Незаслужена победа и ощетяване на Дара. Наистина е нагласено.

За следващ път, както във всеки един формат, спечелилият беше определен още през цялото време. Абсолютно отчаяние е да проваляте цялостната концепция на това другояче толкоз прелестно за гледане шоу…абсурдни сте, вие се подигравате с публиката… Дара и Джими са най-хубавите и това не може да го измененията, без значение за кого сте отредили тази купа…

Фен съм на Доктор Щонова, само че не е почтено към Дара! Нито към Натали! С цялото ми почитание към Докторката, само че не бяха най-хубавите, сори! За мен победителка е Дара, на второ място- Натали и на трето- Щонова!! То тук и по лайковете си проличава дори “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР