Дядо за втори път наесен ще стане Христо Стоичков, футболната

...
Дядо за втори път наесен ще стане Христо Стоичков, футболната
Коментари Харесай

Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец! ВИДЕО разкри пола на бебето

Дядо за повторно наесен ще стане Христо Стоичков, футболната легенда е в очакване на внук, който по всяка възможност ще се появи на бял свят през октомври и ще бъде кръстен на него.

Щастливите бъдещи родители са по-малката му щерка Христина и новият й сътрудник Карлос Кресло. Двамата събраха семейство и другари в прочут столичен ресторант предходната седмица, където спретнаха празненство за откриване на пола на бъдещия си правоприемник. Емоционалният миг бе сниман на видео, което Камата показа в обществените си мрежи. На него се вижда по какъв начин влюбените гърмят конфети, които оцветяват въздуха в наследник цвят. Христина мигновено скача на врата на татко си и стартира да плаче от благополучие, а след това даже ляга на земята в прилив на адреналин. Явно и тя, и обичаният й са имали скрито вярата, че бъдещото им дете ще бъде тъкмо момченце, с цел да могат да осъществен и фантазията на футболната легенда за мъжки правоприемник във семейството.

Самият той, както е известно, е баща на две щерки. По-голямата Мика към този момент го подари с внучка Миа, с която Стоичков взе участие в куп  тв реклами. Христина до момента не е изпитвала щастието от родителството, тъй като претърпя тежки любовни несполуки Най-скандалната от тях е бракът й с хърватския тенисист Лука Белич, с който бяха семейство в продължение единствено на 3 години. Сватбата им остава паметна за родния елит, тъй като на тържеството в Етрополския Балкан през 2016 година баща й потегли да бие кореспондент, който се опитваше да провикне и снима церемонията. Бракът на фамилията потегли и приключи бурно, а след развода Лука се изрече нелицеприятно по адрес на Христина в сръбския „ БигБрадър “. Подозренията са, че разривът е пристигнал поради невярност от страна на Белич, само че Христина в никакъв случай не е коментирала нищо по адрес на някогашния си.

След връзката с него обаче тя стартира да крие интимния си живот. Едва в този момент излиза наяве, че от повече от година е влюбена в богаташа Карлос Кресло, с който чакат наследник наесен. Той е роден чак в далечна Венецуела, само че детството му е минало в Швейцария, където родителите му емигрират.

Завършил е първото си обучение в компетентност „ Публична администрация “ в Тексас, Америка, а след това е учил и „ Маркетинг “ в университет в Барселона. С Христина се срещат точно в Испания, където живеят през множеството време от годината. Двамата имали и проекти за женитба, само че за момента не желали да издават повече детайлности.

Първоначално медиите тиражираха неверна информация, чеСтоичков към този момент е станал дядо на внук и с него го е дарила дъщеря му Мика, само че след това информацията бе опровергана. Мика обаче също се носи на крилете на любовта и като нищо скоро да усили състава на семейството. С избраника й Мартин Трайков са дружно от съвсем година, само че криеха връзката си от поверие. Отскоро обаче започнаха да пускат свои общи фотоси в обществените мрежи от пътуванията си у нас и в чужбина. Мартин е проектант и е с две години по-млад от Стоичкова. Има наследник възпитаник и е разведен с майката на детето си.

Мика е на 35 години, а възлюбеният й е на 33. Двамата към този момент били срещнали децата си и живеели през множеството време в голяма първокласна къща в полите на Витоша дружно. Зад гърба си огромната дъщеря на Стоичков също има един несполучлив брак – с Айкут Рамадан. Двамата си споделиха заветното „ да “ в доста стеснен кръг на 22 юли 2016 година в Съединени американски щати. Мястото, което младоженците избраха, беше разкош ризорт в Маями, Флорида, където Мика и Айки, както го назовават околните, живееха. Само няколко месеца по късно двамата станаха родители на Миа и възнамеряваха второ сватбено празненство в България на езерото в Правец, което по този начин и не се състоя, тъй като се разделиха през 2019 година, напомня „ Ретро “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР