Приоритет на ДПС е партийната субсидия да остане 11 лева.

...
Приоритет на ДПС е партийната субсидия да остане 11 лева.
Коментари Харесай

Приоритет на ДПС е субсидията да остане 11 лв.

Приоритет на Движение за права и свободи е партийната дотация да остане 11 лв.. Предложението да се понижи до 0 или 1 лев е несъстоятелно, съобщи в изявление за БНР заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

" Можем да използваме доста европейски модели за финансиране на партиите. Например в Холандия, колкото пари събере партията от дарения, толкоз им се дава от страната. Ако финансирането на политическите партии не е от бюджета, то ще се основат зависимости. Ние от Движение за права и свободи не го желаеме ", сподели още той

" Държавата има крещяща потребност да се дават пари за детските градини, тъй като майките работят единствено за частните детски градини ", добави Цонев.

" Борисов се преценява с настроенията на жителите и бизнеса, което е добре ", разкри зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи за намаляването на Данък добавена стойност.

" Когато две партийни стратегии се приближават и извършват, е обикновено обществото да счита две партии за по-близки ", разяснява той изявленията, че Движение за права и свободи и ГЕРБ са в коалиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР